Gratis tips
voor jouw website

Je bent hier: Home » Stiekeme fans

Stiekeme fans

Hoe meer mensen je zaak kennen, hoe beter! Hoe meer mensen je pagina leuk vinden, hoe meer mensen jouw zaak beter zullen leren kennen.  Het is dus belangrijk om het aantal fans te laten groeien. Het aantal “vind ik leuk” op een pagina kan je op verschillende manieren laten groeien.

Je kan beginnen met het uitnodigen van je vrienden. Of je kan gebruik maken van advertenties.

Maar er is nog een derde, heel effectieve manier!

Je stiekeme fans!

De berichten die je via je bedrijfspagina de wereld in stuurt, zijn in principe publiek: iedereen kan ze zien.  Het is een beetje zoals met een etalage: iedereen die voorbij je vitrine loopt, kan zien wat erin staat. Als bedrijf wil je ook dat zoveel mogelijk mensen weten waarmee je bezig bent!

Aangezien iedereen je berichten kan zien, kan iedereen er ook op reageren!

En dan wordt het boeiend. Want je krijgt op berichten “vind ik leuk”s van mensen die je pagina nog niet leuk vinden.  Sterker nog: je krijgt “vind ik leuk”s van mensen die je niet eens kent!

Aha! Die mensen willen we dan wel uitnodigen natuurlijk! Want als ze al een bericht van je leuk vinden, zullen ze misschien ook je pagina wel leuk vinden!

Zoals veel nuttige Facebook functies, zit ook deze goed verstopt!

Hoe vind je jouw Stiekeme Fans?

Onderaan je berichten, staat steeds het aantal reacties. Daarop moet je klikken.

Er komt dan een scherm tevoorschijn met een lijstje met iedereen die jouw bericht leuk vindt. Zo heb je dus meteen een volledig overzicht.

Je kan bovenaan op “Alle” klikken om alle reacties te zien. Of je kan kiezen om per emotie het aantal reacties te zien.

 

Mensen die jouw pagina nog niet geliked hebben, kan je hier eenvoudig uitnodigen:

 

De mensen waar “Leuk” achter staan, zijn al fan van je pagina.  Maar daar waar je de knop “Uitnodigen” ziet staan, kan je nieuwe mensen uitnodigen. Dit zijn mensen die de pagina nog niet leuk vinden en duds nog niet volgen.

Dus snel op die “Uitnodigen” knop drukken zodat je die mensen mee tot je fans kan rekenen!

Ze krijgen een uitnodiging om je pagina leuk te vinden. Ze krijgen dus géén uitnodiging om vrienden te worden met je persoonlijke profiel.

 

TIPS ALS EERSTE ONTVANGEN

Vond je dit een interessante tip?

Mis dan geen enkele nieuwe tip! Schrijf je in en ontvang elke nieuwe tip meteen in je mailbox!

Je ontvangt maximum 1 x per maand een mail.

Meer informatie over ons privacy-beleid kan je hier terugvinden.

Hallo, ik ben An Wens en ik maak dagelijks professionele websites voor gedreven, gepassioneerde ondernemers.  Via deze blog beantwoord ik vragen die ik het vaakst tegen kom rond webdesign.  Wil je ook graag een professionele website? Neem dan zeker contact met me op!