Verkoop je producten over het internet.
Laat een webshop bouwen.

Je bent hier: Home » extra » Webshop

Webshop

Wanneer je online producten of diensten (zoals een online training) wil aanbieden, kan dat perfect met de bekende webshop-plugin WooCommerce.

We zorgen ervoor dat de webshop naadloos aansluit bij jouw huisstijl en perfect integreert met jouw WordPress-website.  We bouwen steeds webshops in een WordPress-installatie.  Het grote voordeel daarvan is dat je dankzij WordPress eenvoudig zelf je webshop kan beheren.

Begeleiding bij de technische kant van jouw webshop

Een webshop opstarten doe je niet over één nacht ijs. Daarom begeleiden we je erin en bekijken we samen wat de beste oplossing is en hoe we de webshop het beste instellen.

In de offerte die we voor jou maken, voorzien we altijd een coachingsessie van 3 uur om je te leren hoe je met de webshop moet werken (hoe je producten toevoegt, in promo zet, bestellingen verwerkt, …)

Hoeveel kost een webshop?

Voor een webshop werken we altijd met een prijs op maat.  Omdat je webshop ook volledig op maat moet zijn van jouw bedrijf!

Een webshop in een WordPress website integreren, kost minstens 750 euro.  Heb je nog geen WordPress-website, dan zal je dus ook die investering moeten doen (bekijk hier onze tarieven voor een basis of uitgebreide website).

Naast de éénmalige investering, heb je ook het onderhoudspakket “Extended” nodig. Je webshop moet namelijk grondig onderhouden worden zodat er geen misbruik kan gemaakt worden van de gegevens die klanten ingeven bij het plaatsen van hun bestelling.

Vergeet zeker niet om een advocaat in te schakelen om jouw betalings-, leverings- en retourvoorwaarden te laten schrijven!