Datum online: 26 juli 2019
Bedrijfstak: Coaching

Nieuwe website voor Digital Detox Academy

Heb jij als ondernemer wel eens last van Digitale Stress? Is de efficiëntie van jouw medewerkers aanzienlijk laag door het gebruik van digitale tools? Dan is het tijd om Christine Wittoeck in te schakelen en samen te werken aan jouw digitaal welzijn!

Christine haar website had een grondige opfrisbeurt nodig. Na vijf jaar was haar bedrijf geëvolueerd en had ze Digital Detox Academy stevig in de markt gezet.  Haar website had die evolutie niet helemaal kunnen volgen, dus was het tijd om orde op zaken te stellen.

Onderaan deze pagina kan je een “voor en na” van haar home-pagina zien.

Christine Wittoeck

Een geweldige samenwerking met An voor het maken en updaten van mijn website. Tevens wordt ze omringd door super professionals voor o.a. het grafische gedeelte. Ze heeft een hart voor ondernemers, ze is een een meedenker, een believer… als jouw ogen twinkelen over je product dan twinkelt ze mee 🙂 En tegelijkertijd stevig voeten op de grond: haar juiste en concrete vraagstelling resulteert in een echte professionele site … Met een uitstekende service 🙂 Aanrader 🙂

Oude website

Nieuwe website

Wil jij ook een website die bij jou past?

Tijdens een eerste – vrijblijvend – gesprek, bekijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen. We leggen het fundament voor jouw website. Een website die je écht klanten zal leveren!

Of bekijk één van onze andere realisaties