Datum online: 31 januari 2020
Bedrijfstak: Foodtruck

Nieuwe website voor Fritremork

Fritremork was op zoek naar een nieuwe website in een modern jasje. En dus gingen grafisch vormgever Hilde Vinckx en ik aan de slag.

Onderaan de website herbruikten we het heel erg herkenbare beeld dat Fritremork ook op elk frietkraam gebruikt.  Dat zorgt voor extra herkenning en een goede brand!

Verder hebben we de zware, donkere website vervangen door een lichter exemplaar. Toch hebben we de huisstijl van Fritremork behouden en dus ook de donkere elementen laten terug komen.

Bij Fritremork kan je een frietkraam huren voor elke evenement. Zij hebben een frietkraam met 2 friteuses tot een frietkraam met 6 frietpotten. Dankzij hun jaren ervaring krijg je er ook voldoende uitleg bij zodat je goed aan de slag kan om zelf de lekkerste frietjes te bakken!  Maak van jouw feest een lekker festijn met een frietkraam van Fritremork!  En vergeet me vooral geen uitnodiging te sturen 🙂

Oude website

Nieuwe website

Deze creatie kwam tot stand dankzij de succesvolle samenwerking met

Wil jij ook een website die bij jou past?

Tijdens een eerste – vrijblijvend – gesprek, bekijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen. We leggen het fundament voor jouw website. Een website die je écht klanten zal leveren!

Of bekijk één van onze andere realisaties