Vinckx Grafische Vormgeving

Datum online: 26 december 2018
Bedrijfstak: Grafische vormgeving

Begin 2018 startte ik een succesvolle samenwerking met Hilde Vinckx Grafische Vormgeving.  Een grafisch ontwerpster die de websites voor mijn klanten op succesvolle manier vorm gaf.  Eind 2018 zag ze in dat haar eigen website ontoereikend was en mocht ik voor haar een nieuwe maken. Daarin voldoende aandacht voor alles wat ze doet: ontwerp nieuw logo, ontwerp huisstijl, ontwerpen drukwerk maar ook voor verpakkingen kan je bij haar terecht.

En uiteraard gaan we ook in 2019 verder met de succesvolle samenwerking voor mijn klanten voor het ontwerp van een moderne website!

Vinckx Grafische Vormgeving

Een zeer sterk inlevingsvermogen, gevoel voor humor, hartverwarmend eerlijk en gastvrij. Dat is An. In haar functie van webdesigner is ze uitermate vakkundig. Ze bouwde mijn nieuwe website met hart en ziel, en ik kan je verzekeren, ik was zeker niet de gemakkelijkste klant. Met engelengeduld maakt ze je wegwijs, geeft ze tips en uitleg op een manier die ook de leek verstaat. Ik ben zeer tevreden van de samenwerking en het resultaat.
Zoek je een goede webdesigner én iemand die de uitstraling van je bedrijf ondersteunt? Ze bestaat.

Hilde Vinckx

Oude website

Nieuwe website

Deze creatie kwam tot stand dankzij de succesvolle samenwerking met

Wil jij ook een website die bij jouw bedrijf past?

Tijdens een eerste - vrijblijvend - gesprek, bekijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen.  We leggen het fundament voor jouw website. Een website die je écht klanten zal leveren!

Of bekijk één van onze andere realisaties