Weyers Elektro

Datum online: 20 november 2016
Bedrijfstak: Elektricien

Steven Weyers is een elektricien met een passie voor zijn vak. Dat kon ik al een paar keer zelf vaststellen. Hij heeft de verlichting aan het garagecomplex hersteld en mij daarbij uitgelegd waarom die stuk gegaan was.  Even later werkte onze “trappenhuis-automaat” niet meer en deden we opnieuw met veel plezier beroep op Weyers Elektro

Maar ook tijdens het ontwerpen van zijn website wist hij mij met diezelfde passie te charmeren.  Op een duidelijke manier vertelde hij mij over domotica, videofonie en elektriciteitskasten.

Hoewel de vorige website er best wel creatief uit zag, zaten er enkele grote stijlbreuken in.  Door de website meer toe te spitsen op zijn huisstijl, creëerden we meer rust en gaat de focus vanzelf naar zijn expertise als elektricien.

De foto-slider bovenaan zijn oude website, hebben we vervangen door een portfolio-systeem onderaan.  Zeker in zijn branche is enkel een foto niet voldoende. Daar hoort een kleine kadering van het project bij.

Steven Weyers heeft zich als elektricien in enkele vakgebieden gespecialiseerd. Door icoontjes te gebruiken, zijn deze domeinen in één oogopslag duidelijk: domotica, elektriciteit, verlichting, parlofonie en videofonie.

We hebben de icoontjes op elke pagina herhaald zodat bezoekers meteen hun weg vinden.

Weyers Elektro

Eerst had ik een Goudengids pagina waar ik bijna geen klanten van kreeg maar wel veel voor moest betalen!! Nu ik een website door An Wens heb laten maken heb ik ondertussen al een werknemer moeten aannemen omdat ze me eindelijk vinden! De website is mooi, goed en duidelijk opgesteld zonder dat ik er me veel mee moest moeien.  Echt een vrouw die haar vak kent!

Steven Weyers

Oude website

Nieuwe website

Wil jij ook een website die bij jouw bedrijf past?

Tijdens een eerste - vrijblijvend - gesprek, bekijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen.  We leggen het fundament voor jouw website. Een website die je écht klanten zal leveren!

Of bekijk één van onze andere realisaties