Aanpassen bestaande website

Je bent hier: Home » Aanpassen bestaande website

Overname en onderhoud bestaande WordPress website

Wanneer je een website laat maken, is het belangrijk dat jij en de webdesigner op één lijn zitten.  Het kan helaas al eens gebeuren dat je in de loop van de tijd merkt dat het toch niet zo vlot loopt.   En dat is natuurlijk jammer! Want niets zo fijn als een vlotte, positieve samenwerking met je webdesigner!

In zo’n geval mag je ons zeker contacteren.  We kunnen niet beloven dat we de website zonder enig probleem kunnen overnemen.  Elke webdesigner heeft zijn eigen specialiteiten en technieken waardoor niet elke website zomaar overgedragen kan worden!

Maar we kunnen er wel eens naar kijken!

Je hebt een WordPress website. Maar je bent niet meer tevreden met je huidige webdesiger.
Kom dan eens even langs.

Eerlijke haalbaarheidsstudie

We geven je eerlijke feedback. We beloven je geen roze olifanten! Jouw website blijft een “black box” voor ons, omdat we doorgaans niet weten wat je huidige webdesigner exact gedaan heeft.

Meestal kunnen we een goede inschatting maken.  Ziet het er ons toch te riskant uit, dan laten we dat eerlijk weten. We nemen geen risico!

Hoeveel kost het?

We nemen één uur de tijd om je website te bekijken en in te schatten of we hem kunnen overnemen. Dat uur hoef je niet te betalen.

Voor aanpassingen maken we altijd een prijsindicatie.  Wanneer we onverhoopt toch op technische problemen stoten, gaan we hier altijd op een kostenefficiënte manier mee om.

Aanpassingen aan bestaande websites voeren we uit aan een uurtarief van 88 euro per uur.

In sommige gevallen kan je voor een overgenomen website ook rekenen op ons ruime onderhoudspakket.

Small meer info

Graag meer info?

Overgenomen websites

Inschrijven netwerkevent

Yes! Je hebt gelijk, netwerken kan je bedrijf écht een boost geven! Connecteren met gedreven netwerkers, mensen die jouw bedrijf graag willen ondersteunen en vooruit helpen.  Dat is wat een goede ondernemer doet!

Vul hieronder jouw gegevens in en dan zorgen wij dat je warm onthaald wordt!

Tot snel!

Inschrijven Netwerkevent

Inschrijven Netwerkevent