Wie is
An Wens?

  • Ben je een gepassioneerde ondernemer?
  • Komen jouw klanten op de eerste plaats?
  • Wil je groeien?
  • Ga je voor kwaliteit?
  • Wil je een (nieuwe) website?
  • Zoek je een partner om hier samen naar te kijken?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Als webdesigner voor zelfstandigen, dienstverleners en kmo’s bouw ik, samen met jou, een website op maat van jouw onderneming. In dit proces ben ik een geduldig klankbord waar je jouw ideeën op een eerlijke manier kan toetsen, zodat je onderneming verder kan groeien, met een professionele website als visitekaartje voor klanten en prospecten.

Empathie in IT

Mijn sterkte als webdesigner ligt in de combinatie van mijn technisch talent en mijn gevoelige, menselijke kant. Door me in te leven in jouw onderneming, zie ik al snel welke structuur het beste past. Bovendien heb ik de gave om (technische) zaken op een begrijpelijke manier uit te leggen.

“Ik hou van samenwerken met en voor gepassioneerde ondernemers.
En als daar koffie bij past, dan nog meer.”

Ondernemer

Ondernemen zit me in het bloed en is me met de paplepel ingegeven. Omringd door zelfstandigen en ondernemers weet ik wat belangrijk is voor kleine of startende bedrijven: groeien door de juiste klanten aan te trekken. Een goede website kan daarbij het verschil maken. Ik word gedreven door de overtuiging dat elke zelfstandige, dienstverlener of kmo een website op maat moet kunnen laten maken.

Afgestemd op jou

De behoeften van jouw onderneming zijn het vertrekpunt. Samen bekijken we wat je wilt uitstralen, welk type klanten je wilt aantrekken en welke informatie jouw klanten graag terugvinden op een website. Door jouw ideale klant centraal te zetten en te begrijpen waarvoor je bedrijf staat, stel ik oplossingen voor op maat van jouw onderneming.

Totaalpakket

Een professionele website is niet alleen goed en logisch opgebouwd, het bevat ook kwalitatief hoogstaand beeldmateriaal, toont de juiste ‘look & feel’, liefst met een professioneel logo, en drukt zich uit met de juiste woorden. Om deze totaalkwaliteit te bieden, werk ik samen met fotografen, grafisch vormgevers en copywriters. Elk van hen legt de lat hoog, net als ik.

Samen bekijken we welk pakket van diensten het beste antwoord biedt op jouw behoeften.

Laat ons kennismaken!

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.  Boek vandaag nog je afspraak. Het wordt de start van een mooie samenwerking.

Meer over mij

Op een dag was het voor mij glashelder: ik wil werken voor klanten en het liefst op eigen benen. In 2014 startte ik daarom mijn eigen onderneming.  En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Als webdesigner heb ik het voorrecht om gepassioneerde ondernemers te ontmoeten en met hen samen te werken aan één van de meest cruciale marketinginstrumenten: een website. Het is niet alleen een visitekaartje of uithangbord, het is ook dé plaats om je klanten de juiste en nodige informatie te geven, in het gepaste kader. Het is telkens weer een mooi traject dat ik afleg met de klant.

Maar vergis je niet, ik werk niet voor om het even wie. Ik werk voor en met gepassioneerde ondernemers die eerlijk in het leven staan en elke dag opstaan met maar één doel voor ogen: voor hun klanten zorgen. Ik werk voor ondernemers die het appreciëren dat ik naar hun behoeften luister en tracht hen écht te begrijpen. Voor mij is afstemming cruciaal. Holle woorden zijn niet aan mij besteed.

Voordat ik mijn eigen onderneming startte, werkte ik meer dan tien jaar in de IT-sector. Ik noem mezelf dan ook meertalig: ik spreek de taal van programmeurs, maar ook de ‘gewone mensentaal’. Ik bouw een website waar je trots op bent. Een website als verbinding met je (ideale) klant.

Laat van je horen en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten