Testimonials

Je bent hier: Home » Testimonials

{

“Enkele jaren geleden heb ik mijn website door An Wens laten maken. Ik ben daar super tevreden over.  Zelfs haar service is super. Ik had een probleempje met mail ontvangen, maar dat heeft zij perfect opgelost, zelfs tijdens haar vakantie. Wat een top onderneemster.”

- Benny Neeckx -
{

“Dank je wel dat je alles zo snel verwerkt hebt, An. Het was toch een hele boterham.
Ik vind het een heel mooie en overzichtelijke website. Jij en Annabel zijn een superteam!
Heel veel dank aan jullie  🌈💝.”

- Pascal Van Moere -
{

“Je hebt FANTASTISCH werk verricht! Ik ben echt blij met het resultaat.
Hij is geweldig!
Topteam!”

- Hanne Jacobs -
{

“Ik was er wel over aan het denken om een nieuwe website te laten maken, maar het was toch eerder iets van “binnenkort moet ik daar eens werk van maken”. Niet heel concreet dus.
Tot ik An leerde kennen en eens vrijblijvend een verkennend gesprek met haar had. Toen ik buiten stapte was het in mijn hoofd eigenlijk al beslist, alhoewel ik nog geen offerte had ontvangen.
Om maar te zeggen: An gaf vertrouwen . Dit bleek achteraf meer dan terecht: Zij heeft met de summiere informatie die ik haar gaf (ik wist vooral wat ik niet wou) de website gebouwd die ik onbewust voor ogen had. Heel snel, en gemakkelijk in communicatie. Ze snapte het gewoon.
Website dus ok.
Maar dan moest het beste nog komen, want zo’n website maken en voorzien van content is 1 ding. Hem achteraf onderhouden en up to date houden is een ander.
Als ondernemer ben je meestal niet héél veel met die website bezig, dus vergeet je al snel wat An je had aangeleerd over de werking ervan.
No prob, want An geeft je een handleiding mee die zo duidelijk is dat zelfs volledig technische nitwits als ik er wijs uit geraken, ook al is het weken geleden dat we nog iets op die website gedaan hebben.
En anders is er nog de hulpljin van An zelf natuurlijk. Maar die heb ik dus nog niet nodig gehad.
An, ik heb het al vaak gezegd, maar toch nog één keertje: Bedankt voor de topservice van A tot Z!”

- Frederic Van Bael -
{

“An is een webdesigner die echt luistert. Samen met mij onderzocht ze wat mijn werkelijke behoeften waren en stelde ze me een duidelijke oplossing voor met mogelijke uitbreidingen.

Helemaal op maat gemaakt voor een uitstekende prijs. 

Tevens staat ze echt klaar met raad en daad omtrent het online gebeuren.
An doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Dat maakt haar een hele fijne zakelijke partner.”

- Katrin Derboven -
{

“Langs deze weg wil ik jullie nogmaals uitdrukkelijk bedanken voor de fijne en de uiterst correcte samenwerking.
De website werd ruim verspreid en we krijgen ongelooflijk veel positieve reacties en feedback, hetgeen we natuurlijk alleen maar kunnen toejuichen.
Alvast een welgemeende merci en misschien tot later eens!”

- Regine Steevens -
{

“Persoonlijke top service en bovenal MET KENNIS van zaken! Met An Wens weet je dat je website, kwalitatief en zichtbaar in goede handen is! Geen vraag is teveel, ze legt alles heel transparant en duidelijk uit.

Ik kreeg zelfs een mooie gepersonaliseerde handleiding om mijn eigen website aan te passen qua teksten enzo. Ik vind dat heel gemakkelijk om zelf mijn blogs en nieuwsbrieven up to date te houden, maar voor al het overige, doe ik persoonlijk toch liever beroep op haar.

Dankzij haar maandelijks onderhoud aan mijn website, zorgt zij ervoor dat mijn website volledig up to date blijft! 👌

Echt een kei in haar vak! Bedankt An voor de zeer aangename samenwerking en mijn fantastische website! De website past echt volledig bij mij en mijn wensen! 👌👌🔝🤩 “

- Kelly Janssens -
{

“An is een aanrader om je website te maken. Ze leeft zich in, houdt rekening met wat je wil en werkt met je mee om er samen iets moois van te maken. En je kan zelf ook iets veranderen door het jaar!”

– Ilse Doumen – Zenshin –

Ilse Doumen
{

“Met An heb je wat in huis! Dat klinkt misschien gek, maar ze is zoveel méér dan enkel een webdesigner. Ze heeft een zeer sterk inlevingsvermogen, een zalig gevoel voor humor en is hartverwarmend gastvrij.

Professioneel denkt ze met je mee, geeft verstaanbare uitleg die steunt op duidelijke argumenten, restricties of mogelijkheden. Ze weet echt waarmee ze bezig is en dat zie je in de resultaten.

Ik werk met haar samen aan verschillende projecten en ik ben ook klant bij haar; zij bouwde mijn nieuwe website met hart en ziel. Als je als ondernemer echt iemand zoekt waarop je 100% kan vertrouwen kan ik je niemand beter aanbevelen dan An. She walks the talk!”

– Hilde Vinckx – Vinckx Grafische Vormgeving –

Hilde Vinckx
{

“Eerst had ik een Goudengids pagina waar ik bijna geen klanten van kreeg maar wel veel voor moest betalen!! Nu ik een website door An Wens heb laten maken heb ik ondertussen al een werknemer moeten aannemen omdat ze me eindelijk vinden! De website is mooi, goed en duidelijk opgesteld zonder dat ik er me veel mee moest moeien.  Echt een vrouw die haar vak kent!”

– Steven Weyers – EWLS –

{

“Het zijn hele fijne maanden geweest om alles op te zetten, producten uit te zoeken, de website aan te vullen met teksten en foto’s en het resultaat mag er zijn.

De reacties van anderen liegen er niet om, dus dat is heel fijn voort te blijven gaan!
Uiteraard kon dit niet zonder An haar enorme bijdrage waar ik al heel tevreden naar terugkijk. Alles is heel vlot verlopen en dat is natuurlijk heel fijn. Ik geef haar naam dan ook graag door aan mensen die er ook aan denken om een website te bouwen!”

– Mieke Pelckmans – Vremde Gewoontes –

{

“Al je ideeën samenbrengen in een krachtige, visueel sterke website. Daarvoor heb je een professional nodig die je gidst en doet reflecteren. An beheerst deze aanpak, brengt evenwicht, maakt een idee scherp, en … weg met de ballast. Een boeiende “journey” om het met mijn eigen woorden te zeggen. Ik ben supertrots op het resultaat, mijn identiteit zit er helemaal in. Veel dank.”

– Guy Monfort –

{

“Als een zoekopdracht naar messing-werken wordt ingetypt, komen we er bovenaan uit. Dat heb je dus goed gedaan !

We krijgen nog steeds mooie commentaren op de website.

We weten dat je onze website op de beste mogelijke manier onderhoudt en ons ook adviseert zoals het hoort te zijn. En dat geeft ons een gerust gevoel !

We zijn nog steeds heel blij met de website en blij dat we die door jou hebben laten maken en onderhouden.”

- Lydia & Marc -
{

Professioneel, vriendelijk, punctueel, zeer correct en klantgericht.
Ik was heel tevreden over de samenwerking met An.
Een echte aanrader voor wie een goede website wenst.”

– Fédérique Claes –

{

“An doet haar job met haar hart. Zij heeft altijd veel goede ideeën. Zij helpt graag als dat nodig is. Ik ben heel tevreden van haar werk. Een echte aanrader!!!”

– Emilia –

Emila
{

“Een geweldige samenwerking met An voor het maken en updaten van mijn website. Tevens wordt ze omringd door super professionals voor o.a. het grafische gedeelte. Ze heeft een hart voor ondernemers, ze is een een meedenker, een believer… als jouw ogen twinkelen over je product dan twinkelt ze mee 🙂  En tegelijkertijd stevig voeten op de grond: haar juiste en concrete vraagstelling resulteert in een echte professionele site … Met een uitstekende service 🙂  Aanrader :-)”

– Christine Wittoeck –

Christine Wittoeck
{

“Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! Heb al heel veel positieve reacties gekregen.”

Yorick Leusch
{

“In 2016 en 2017 heb ik samengewerkt met An om mijn website op te stellen, dit i.s.m. Annabel Graphics. Het resultaat mag gezien worden vind ik zelf en ondertussen krijg ik positieve reacties hierop.

Wat me aansprak in haar manier van werken, is dat ze stap voor stap duidelijk maakt hoe we te werk gaan. Geen ingewikkelde IT -termen, maar klare en verstaanbare taal tegen een afgesproken en correcte prijs.

Ik kan altijd op haar terugvallen indien nodig, wat wel eens gebeurt bij het opstellen van Nieuwsbrieven in Mailchimp.

Bedankt alvast voor de aangename samenwerking.”

- Kristel Van Doorslaer -
{

“An is een droom om mee te werken: buitengewoon professioneel en correct. Ze is een vakvrouw die je als klant geduldig en rustig door de samenwerking loodst. Met kennis van zaken en altijd oplossingsgericht.
Pet af voor haar output!”

Roel Daenen

Inschrijven netwerkevent

Yes! Je hebt gelijk, netwerken kan je bedrijf écht een boost geven! Connecteren met gedreven netwerkers, mensen die jouw bedrijf graag willen ondersteunen en vooruit helpen.  Dat is wat een goede ondernemer doet!

Vul hieronder jouw gegevens in en dan zorgen wij dat je warm onthaald wordt!

Tot snel!

Inschrijven Netwerkevent

Inschrijven Netwerkevent