SEO Copywriting

Je bent hier: Home » Extra diensten » SEO Copywriting

Verleid je klanten én zoekmachines

SEO of Search Engine Optimization is ontzettend belangrijk voor je website!  Het bepaalt hoe snel anderen je website vinden. M.a.w. of ze al dan niet op de eerste Google-zoekpagina verschijnt.

Je website bestaat uit honderden schroefjes waarmee je je SEO kunt verbeteren. Maar één van de belangrijkste is toch je tekstaanbod… Teksten zijn trouwens niet enkel belangrijk voor je Google-positie,  maar evenzeer om je klanten te overtuigen!

Zorg ervoor dat je teksten zowel de zoekmachines als je toekomstige klanten bekoren, en laat ze schrijven door een professionele tekstschrijver. Die zorgt ervoor dat je teksten voldoende eigenheid behouden, maar tegelijk je klanten ook écht warm maken!

SEO Copywriting

Wil je niet zelf je teksten schrijven, dan schakelen we onze copywriter in.  Na een uitgebreide briefing zal zij aan de slag gaan met jouw input.  Ze zoekt de juiste zoektermen en gaat aan de slag om jouw teksten te schrijven.  De voordelen van samenwerken met een coywriter liegen er niet om:

  • Je moet zelf niet wakker liggen van jouw teksten
  • Je bezoekers ervaren de tekst als vlot en betrouwbaar
  • De juiste zoekwoorden komen voldoende aan bod
  • Google herkent de goede structuur en kwaliteit van de teksten

Je website zal dus zowel voor je bezoekers als voor Google hoog scoren.

Wij raden dit voor al onze klanten aan!

Small meer info

Graag meer info?

Technische SEO

Bij elke nieuwe website of webshop, zetten we een heleboel schroefjes van je website goed.  We zorgen voor correcte structuur, pagina-namen, indeling van pagina’s,… Kortom: de factoren die Google mee in rekening brengt om te bepalen of jouw website de moeite waard is om op die eerste positie getoond te worden.

We doen een standaard zoekwoordenonderzoek.  Daarmee bekijken we enkele termen en alternatieven zodat we weten met welke woorden je klanten jouw product of dienstverlening zoeken.

Professioneel SEO-beleid voor jouw website

De eerste plaats in Google is, afhankelijk van jouw sector, een moeilijk te behalen droom.  Want wat als je tegen de bol.com’s, Zalando’s of de grootste kledingwinkel in België moet opboksen?

Dan zijn gewoon teksten die goed geschreven zijn, niet meer voldoende.  Dan heb je een echt SEO-beleid nodig.

Met zo’n SEO beleid kijken we verder dan alleen de populaire zoekwoorden. We bestuderen met welke zoekwoorden en content jij écht het verschil kan maken.  Dit onderzoek is zeker niet evident!

Inschrijven netwerkevent

Yes! Je hebt gelijk, netwerken kan je bedrijf écht een boost geven! Connecteren met gedreven netwerkers, mensen die jouw bedrijf graag willen ondersteunen en vooruit helpen.  Dat is wat een goede ondernemer doet!

Vul hieronder jouw gegevens in en dan zorgen wij dat je warm onthaald wordt!

Tot snel!

Inschrijven Netwerkevent

Inschrijven Netwerkevent