Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.
Zorg dan ook voor het juiste beeld!

Je bent hier: Home » extra » Foto’s

Foto’s in je website

Foto’s zijn onmisbaar in een goede website!  Hoewel wij er vooral voorstander van zijn om ervoor te zorgen dat ze wel toegevoegde waarde moeten hebben! Daarom bekijken we op elke pagina of foto’s nodig zijn, hoe we ze gebruiken en waar precies.

De volgende stap is kiezen welke foto het beste gebruikt wordt. En dat is niet zo eenvoudig!  De foto moet groot genoeg zijn, maar ook weer niet te groot. De foto moet duidelijk zijn, maar niet teveel detail hebben.  En zo hebben we een lange lijst!  Maar één ding is altijd zeker: de foto moet professioneel zijn!

Professionele foto aankopen

Voor sommige klanten is het onmogelijk om een fotoshoot in te plannen.  Voor hen kiezen we dan ook graag voor het aankopen van professionele foto’s. In overleg met de klant, uiteraard!  Maar zo kunnen we exact die foto zoeken die de juiste kleuren, stijl en emotie oproept die we nodig hebben.

Professionele fotoshoot organiseren

Maar niets is zo leuk als kunnen werken met eigen foto’s! Foto’s waar je zelf op staat, waar je klanten of partners mee op staan, foto’s van jouw winkel of praktijkruimte.  En daarvoor werken we graag samen met goede fotografen.  Voor perfecte studiofoto’s sturen we je graag door naar Wilfried’s Fotoatelier. Wil je de foto’s in je eigen zaak laten nemen of in een ontspannen setting, dan werken we graag samen met Studio Content.

Ontdek hier onze partners