Een logo is voor een bedrijf zoals een profielfoto voor een mens.
Zonder ben je anoniem.

Je bent hier: Home » extra » Logo en Huisstijl

Professioneel logo voor de juiste uitstraling

We moeten je vast niet meer overtuigen van de meerwaarde van een (professioneel) logo.  Het straalt uit waar je bedrijf voor staat, trekt de juiste klanten aan en geeft jouw bedrijf de juiste identiteit.

 

Heb je een zelfgemaakt logo?

Ook wij zijn begonnen met een zelfgemaakt logo.  Dat past perfect bij een bedrijf dat probeert iets op te bouwen.  Maar na een tijdje voel je dat dat niet meer juist is. Je bedrijf staat er, je klanten zijn tevreden en je wil groeien.  Op dat moment dringt zich een professioneel logo aan…. De graficus kan vertrekken van wat je zelf gemaakt hebt. Vaak zit jouw ziel erin dus is het het perfecte startpunt!

 

Heb je een oud logo?

Kijk naar de grote bedrijven: Coca Cola, Johny Walker, Apple. Je ziet hen regelmatig hun logo een klein beetje aanpassen. Het is voor hen belangrijk om mee te gaan met de tijd, want dat is ook wat hun bedrijven doen! Coca Cola komt met gezondere alternatieven op de markt, Apple gaat ook zeker mee met de tijd. Het zou niet juist zijn om met het originele logo te blijven verder gaan!

Ook jouw bedrijf evolueert… En dan kan het moment aangebroken zijn dat je logo toch een opfrissing nodig heeft.

Ook jouw bedrijf evolueert… En dan kan het moment aangebroken zijn dat je logo toch een opfrissing nodig heeft.

Professioneel Logo en Huisstijl

Wij werken samen met professioneel grafisch ontwerpers. Ze zijn ervaren in het maken van een nieuw logo of opfrissen van een logo.  Ze ontwerpen voor jou een huisstijl die perfect bij jou en jouw bedrijf past!

Op deze website kan je werk van hen terug vinden, maar bezoek ook zeker hun eigen website om in hun portfolio te snuisteren.

 

Grafisch ontwerper voor je website

Heb je een nieuw logo laten maken door één van onze grafici, dan zullen we ook met die grafisch ontwerper verder werken aan je website. Zo trekken we de lijn van je huisstijl vlekkeloos door naar de rest van je communicatiemiddelen.

Ontdek hier onze partners

Annabel Grahpics