Overname website Arbores

Je bent hier: Home » Overname website Arbores

Online sinds: 20 december 2019
Bedrijfstak: Coaching
Contact small global (blauwe achtergrond)

Wil jij ook zo'n site?

Overname website van Arbores

Lily Verbiest vond geen aansluiting meer bij haar webdesigner toen ze enkele wijzigingen wilde laten aanbrengen aan haar website.  De wijzigingen waren op zich niet ingrijpend, maar wanneer er geen aansluiting meer is, dan is het nog moeilijk om verder te geraken.

Die aansluiting vond ze wel bij mij.  Ik begreep waar ze naartoe wilde en de manier waarop ik de oplossing voorstelde, klonk voor haar prima.  Dus gingen we aan de slag.

De website van Arbores is helaas een website waar heel wat aan geprogrammeerd is. En dat maakt een overname niet zo gemakkelijk. Ik kon Lily dan ook geen garanties geven dat de website nog lang zou mee kunnen gaan.

Stapje voor stapje zijn we de website technisch aan het “ombouwen” zodat we hopelijk nog heel lang met deze website kunnen doen!

Bij Arbores kan je terecht voor loopbaanbegeleiding, burnout-coaching maar ook tal van opleidingen!

Lily Verbiest heeft ondertussen een mooi team van coaches verzameld waardoor iedereen er wel zijn ding vindt.  Bovendien kan je gebruik maken van loopbaancheques en KMO-portefeuille.

Contact small global (blauwe achtergrond)

Wil jij ook zo'n site?

Inschrijven netwerkevent

Yes! Je hebt gelijk, netwerken kan je bedrijf écht een boost geven! Connecteren met gedreven netwerkers, mensen die jouw bedrijf graag willen ondersteunen en vooruit helpen.  Dat is wat een goede ondernemer doet!

Vul hieronder jouw gegevens in en dan zorgen wij dat je warm onthaald wordt!

Tot snel!

Inschrijven Netwerkevent

Inschrijven Netwerkevent