Datum online: 20 december 2019
Bedrijfstak: Coaching

Overname website van Arbores

Lily Verbiest vond geen aansluiting meer bij haar webdesigner toen ze enkele wijzigingen wilde laten aanbrengen aan haar website.  De wijzigingen waren op zich niet ingrijpend, maar wanneer er geen aansluiting meer is, dan is het nog moeilijk om verder te geraken.

Die aansluiting vond ze wel bij mij.  Ik begreep waar ze naartoe wilde en de manier waarop ik de oplossing voorstelde, klonk voor haar prima.  Dus gingen we aan de slag.

De website van Arbores is helaas een website waar heel wat aan geprogrammeerd is. En dat maakt een overname niet zo gemakkelijk. Ik kon Lily dan ook geen garanties geven dat de website nog lang zou mee kunnen gaan.

Stapje voor stapje zijn we de website technisch aan het “ombouwen” zodat we hopelijk nog heel lang met deze website kunnen doen!

Bij Arbores kan je terecht voor loopbaanbegeleiding, burnout-coaching maar ook tal van opleidingen!

Lily Verbiest heeft ondertussen een mooi team van coaches verzameld waardoor iedereen er wel zijn ding vindt.  Bovendien kan je gebruik maken van loopbaancheques en KMO-portefeuille.

Wil jij ook een website die bij jou past?

Tijdens een eerste – vrijblijvend – gesprek, bekijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen. We leggen het fundament voor jouw website. Een website die je écht klanten zal leveren!

Of bekijk één van onze andere realisaties