Huidverjonging Angenies

Je bent hier: Home » Huidverjonging Angenies

Online sinds: 23 september 2019
Bedrijfstak: Schoonheidsspecialiste
Contact small global (blauwe achtergrond)

Wil jij ook zo'n site?

Overname website van Huidverjonging Angenies

Toen Angenies naar mij kwam, zat ze met veel vragen.  Zo waren er enkele dingen op haar website die niet meer werkten.  Voor sommige zaken wist ze niet hoe ze ze kon wijzigen.  En de kosten om alles door de webdesigner te laten doen, liepen al snel op.

Het contract tussen Angenies en haar webdesigner liep nog tot augustus 2019. Aangezien je best met één webdesigner tegelijk werkt, heb ik zo min mogelijk aanpassingen gedaan terwijl haar contract nog liep.

Van zodra het contract ten einde was, hebben we de verhuis in gang gezet.

Ondertussen weet Angenies veel beter hoe ze aanpassingen kan doen. En wanneer ze twijfelt, neemt ze contact met me op. Op regelmatige basis zitten we samen om haar nieuwsbrieven, blog en website op dezelfde lijn te zetten.

Bij Angenies Somers kan je terecht wanneer je huidproblemen hebt. Dat kan gaan over huidveroudering of andere huidaandoeningen.  Ze zal adhv een wetenschappelijke huidanalyse de juiste behandeling toepassen en je de juiste producten aanraden.  Angenies is een eerlijke vrouw met het hart op de juiste plaats!

Contact small global (blauwe achtergrond)

Wil jij ook zo'n site?

Inschrijven netwerkevent

Yes! Je hebt gelijk, netwerken kan je bedrijf écht een boost geven! Connecteren met gedreven netwerkers, mensen die jouw bedrijf graag willen ondersteunen en vooruit helpen.  Dat is wat een goede ondernemer doet!

Vul hieronder jouw gegevens in en dan zorgen wij dat je warm onthaald wordt!

Tot snel!

Inschrijven Netwerkevent

Inschrijven Netwerkevent