Datum online: 23 september 2019
Bedrijfstak: Schoonheidsspecialiste

Overname website van Huidverjonging Angenies

Toen Angenies naar mij kwam, zat ze met veel vragen.  Zo waren er enkele dingen op haar website die niet meer werkten.  Voor sommige zaken wist ze niet hoe ze ze kon wijzigen.  En de kosten om alles door de webdesigner te laten doen, liepen al snel op.

Het contract tussen Angenies en haar webdesigner liep nog tot augustus 2019. Aangezien je best met één webdesigner tegelijk werkt, heb ik zo min mogelijk aanpassingen gedaan terwijl haar contract nog liep.

Van zodra het contract ten einde was, hebben we de verhuis in gang gezet.

Ondertussen weet Angenies veel beter hoe ze aanpassingen kan doen. En wanneer ze twijfelt, neemt ze contact met me op. Op regelmatige basis zitten we samen om haar nieuwsbrieven, blog en website op dezelfde lijn te zetten.

Bij Angenies Somers kan je terecht wanneer je huidproblemen hebt. Dat kan gaan over huidveroudering of andere huidaandoeningen.  Ze zal adhv een wetenschappelijke huidanalyse de juiste behandeling toepassen en je de juiste producten aanraden.  Angenies is een eerlijke vrouw met het hart op de juiste plaats!

Wil jij ook een website die bij jou past?

Tijdens een eerste – vrijblijvend – gesprek, bekijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen. We leggen het fundament voor jouw website. Een website die je écht klanten zal leveren!

Of bekijk één van onze andere realisaties