Konsilium Vobis

Je bent hier: Home » Konsilium Vobis

Online sinds: 19 juni 2021
Bedrijfstak: boekhouder
Contact small global (blauwe achtergrond)

Wil jij ook zo'n site?

Nieuwe website voor Konsilium Vobis

Kelly Janssens is gecertificeerd fiscaal accountant. Ze zorg dat de cijfers tot op de eurocent kloppen in de boekhouding van zelfstandigen, ondernemingen en vzw’s.

Je kan je volledige boekhouding aan haar toevertrouwen, maar ze is ook een prima fiscalist die in haar nopjes is bij het fiscaal optimaliseren van jouw boekhouding.

Start je een nieuw bedrijf of ga je van eenmanszaak naar vennootschap, dan is Kelly jouw perfecte partner om je daarin te begeleiden.

Wij bouwden voor haar een website waar niet enkel plaats is voor wat ze precies doet. Op haar website vind je ook informatie terug die elke ondernemer aanbelangt: Tips & Nieuwsde fiscale kalender en een hele lijst met nuttige linken naar andere websites.

Deze prachtige WordPress-website bouwden we niet alleen! Hilde Vinckx zorgde voor haar nieuwe logo en huisstijl. Marianne Moyson schreef de teksten voor de website en Leen Braspenning was fotograaf van dienst.

{

“Persoonlijke top service en bovenal MET KENNIS van zaken! Met An Wens weet je dat je website, kwalitatief en zichtbaar in goede handen is! Geen vraag is teveel, ze legt alles heel transparant en duidelijk uit.

Ik kreeg zelfs een mooie gepersonaliseerde handleiding om mijn eigen website aan te passen qua teksten enzo. Ik vind dat heel gemakkelijk om zelf mijn blogs en nieuwsbrieven up to date te houden, maar voor al het overige, doe ik persoonlijk toch liever beroep op haar.

Dankzij haar maandelijks onderhoud aan mijn website, zorgt zij ervoor dat mijn website volledig up to date blijft! 👌

Echt een kei in haar vak! Bedankt An voor de zeer aangename samenwerking en mijn fantastische website! De website past echt volledig bij mij en mijn wensen! 👌👌🔝🤩 “

- Kelly Janssens -
Contact small global (blauwe achtergrond)

Wil jij ook zo'n site?

Inschrijven netwerkevent

Yes! Je hebt gelijk, netwerken kan je bedrijf écht een boost geven! Connecteren met gedreven netwerkers, mensen die jouw bedrijf graag willen ondersteunen en vooruit helpen.  Dat is wat een goede ondernemer doet!

Vul hieronder jouw gegevens in en dan zorgen wij dat je warm onthaald wordt!

Tot snel!

Inschrijven Netwerkevent

Inschrijven Netwerkevent