Datum online: 19 juni 2021
Bedrijfstak: boekhouder

Nieuwe website voor Konsilium Vobis

Kelly Janssens is gecertificeerd fiscaal accountant. Ze zorg dat de cijfers tot op de eurocent kloppen in de boekhouding van zelfstandigen, ondernemingen en vzw’s.
Je kan je volledige boekhouding aan haar toevertrouwen, maar ze is ook een prima fiscalist die in haar nopjes is bij het fiscaal optimaliseren van jouw boekhouding.
Start je een nieuw bedrijf of ga je van eenmanszaak naar vennootschap, dan is Kelly jouw perfecte partner om je daarin te begeleiden.

Wij bouwden voor haar een website waar niet enkel plaats is voor wat ze precies doet. Op haar website vind je ook informatie terug die elke ondernemer aanbelangt: Tips & Nieuws, de fiscale kalender en een hele lijst met nuttige linken naar andere websites.

Deze prachtige WordPress-website bouwden we niet alleen! Hilde Vinckx zorgde voor haar nieuwe logo en huisstijl. Marianne Moyson schreef de teksten voor de website en Leen Braspenning was fotograaf van dienst.

Deze creatie kwam tot stand dankzij de succesvolle samenwerking met

Wil jij ook een website die bij jou past?

Tijdens een eerste – vrijblijvend – gesprek, bekijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen. We leggen het fundament voor jouw website. Een website die je écht klanten zal leveren!

Of bekijk één van onze andere realisaties