Datum online: 8 juni 2020
Bedrijfstak: Horeca

Nieuwe website voor Mister 100 en Salle d’Eau

In hartje Lier, verstopt achter een poort en gezellig binnenpleintje, ligt een echt biljartparadijs.  De biljarttempel draagt de naam van één van Vlaanderens grootste biljartspelers: Raymond Ceulemans. Toen hij zijn 100e titel behaalde, werd hij “Mister 100”. En zo heet ook de prachtige zaal in Lier. 7 snookers, 7 pooltafels, 2 golfbiljarts, 3 kleine biljarts en 4 match-tafels. En dan hebben we het alleen maar over de keu-sporten…  Ja, ik was erg onder de indruk!

Helaas was ik minder onder de indruk van de website die deze prachtige locatie moest vertegenwoordigen. Hieronder zie je enkele screenshots van hoe de website er vroeger uit zag en hoe Hilde Vinckx en ik hem omtoverden.

We mochten de website van Mister 100 volledig in een modern jasje steken. Modern, maar met de juiste grandeur die bij de sport past.

Naast de biljarttempel ligt een gezellige evenementenzaal. Ze kan ingericht worden voor een theatervoorstelling, babyborrel of poker-avond. Met andere woorden: een echte polyvalente zaal in Lier!

Van Mister 100 is er rechtstreeks een toegang tot Salle d’Eau.  Dus mochten de twee op één website komen. De allereerste pagina van de website is dan ook soort splash-screen.  Maar we zorgden er wel voor dat de belangrijkste stukken van de website met één klik bereikbaar zijn.

Beide bedrijven hebben op de website zo hun eigen “home”-pagina.  En zelfs hun eigen eigenheid.  Door subtiele verschillen aan te brengen, hebben we een visueel onderscheid gemaakt tussen de pagina’s van Mister 100 en die van Salle d’Eau. En toch hoort alles samen.

Ontdek snel de website van Biljarttempel Mister 100 en Evenementenzaal Salle d’Eau!

Oude website

Nieuwe website

Deze creatie kwam tot stand dankzij de succesvolle samenwerking met

Wil jij ook een website die bij jou past?

Tijdens een eerste – vrijblijvend – gesprek, bekijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen. We leggen het fundament voor jouw website. Een website die je écht klanten zal leveren!

Of bekijk één van onze andere realisaties