Mister 100 & Salle d’Eau

Je bent hier: Home » Mister 100 & Salle d’Eau

Online sinds: 8 juni 2020
Bedrijfstak: Horeca
Contact small global (blauwe achtergrond)

Wil jij ook zo'n site?

Nieuwe website voor Mister 100 en Salle d’Eau

In hartje Lier, verstopt achter een poort en gezellig binnenpleintje, ligt een echt biljartparadijs.  De biljarttempel draagt de naam van één van Vlaanderens grootste biljartspelers: Raymond Ceulemans. Toen hij zijn 100e titel behaalde, werd hij “Mister 100”. En zo heet ook de prachtige zaal in Lier. 7 snookers, 7 pooltafels, 2 golfbiljarts, 3 kleine biljarts en 4 match-tafels. En dan hebben we het alleen maar over de keu-sporten…  Ja, ik was erg onder de indruk!

Helaas was ik minder onder de indruk van de website die deze prachtige locatie moest vertegenwoordigen. Hieronder zie je enkele screenshots van hoe de website er vroeger uit zag en hoe Hilde Vinckx en ik hem omtoverden.

We mochten de website van Mister 100 volledig in een modern jasje steken. Modern, maar met de juiste grandeur die bij de sport past.

Naast de biljarttempel ligt een gezellige evenementenzaal. Ze kan ingericht worden voor een theatervoorstelling, babyborrel of poker-avond. Met andere woorden: een echte polyvalente zaal in Lier!

Van Mister 100 is er rechtstreeks een toegang tot Salle d’Eau.  Dus mochten de twee op één website komen. De allereerste pagina van de website is dan ook soort splash-screen.  Maar we zorgden er wel voor dat de belangrijkste stukken van de website met één klik bereikbaar zijn.

Beide bedrijven hebben op de website zo hun eigen “home”-pagina.  En zelfs hun eigen eigenheid.  Door subtiele verschillen aan te brengen, hebben we een visueel onderscheid gemaakt tussen de pagina’s van Mister 100 en die van Salle d’Eau. En toch hoort alles samen.

Ontdek snel de website van Biljarttempel Mister 100 en Evenementenzaal Salle d’Eau!

Contact small global (blauwe achtergrond)

Wil jij ook zo'n site?

Inschrijven netwerkevent

Yes! Je hebt gelijk, netwerken kan je bedrijf écht een boost geven! Connecteren met gedreven netwerkers, mensen die jouw bedrijf graag willen ondersteunen en vooruit helpen.  Dat is wat een goede ondernemer doet!

Vul hieronder jouw gegevens in en dan zorgen wij dat je warm onthaald wordt!

Tot snel!

Inschrijven Netwerkevent

Inschrijven Netwerkevent