Nieuwe website voor Wine@Heart

Je bent hier: Home » Nieuwe website voor Wine@Heart

Online sinds: 1 april 2022
Bedrijfstak: Wijnhandel
Contact small global (blauwe achtergrond)

Wil jij ook zo'n site?

Nieuwe website voor wijnhandel Wine@Heart

In Oelegem is een wijnhandel die met veel passie exclusieve domeinen selecteert.  Frederic Van Bael is bekend bij tal van restaurants, maar met zijn nieuwe webshop wil hij ook de particulieren laten kennismaken met de pareltjes die hij verkoopt.

We bouwden voor hem een WooCommerce webshop in zijn geheel eigen stijl, want Frederic is “Not your usual wine dealer”.

{

“Ik was er wel over aan het denken om een nieuwe website te laten maken, maar het was toch eerder iets van “binnenkort moet ik daar eens werk van maken”. Niet heel concreet dus.
Tot ik An leerde kennen en eens vrijblijvend een verkennend gesprek met haar had. Toen ik buiten stapte was het in mijn hoofd eigenlijk al beslist, alhoewel ik nog geen offerte had ontvangen.
Om maar te zeggen: An gaf vertrouwen . Dit bleek achteraf meer dan terecht: Zij heeft met de summiere informatie die ik haar gaf (ik wist vooral wat ik niet wou) de website gebouwd die ik onbewust voor ogen had. Heel snel, en gemakkelijk in communicatie. Ze snapte het gewoon.
Website dus ok.
Maar dan moest het beste nog komen, want zo’n website maken en voorzien van content is 1 ding. Hem achteraf onderhouden en up to date houden is een ander.
Als ondernemer ben je meestal niet héél veel met die website bezig, dus vergeet je al snel wat An je had aangeleerd over de werking ervan.
No prob, want An geeft je een handleiding mee die zo duidelijk is dat zelfs volledig technische nitwits als ik er wijs uit geraken, ook al is het weken geleden dat we nog iets op die website gedaan hebben.
En anders is er nog de hulpljin van An zelf natuurlijk. Maar die heb ik dus nog niet nodig gehad.
An, ik heb het al vaak gezegd, maar toch nog één keertje: Bedankt voor de topservice van A tot Z!”

- Frederic Van Bael -
Contact small global (blauwe achtergrond)

Wil jij ook zo'n site?

Inschrijven netwerkevent

Yes! Je hebt gelijk, netwerken kan je bedrijf écht een boost geven! Connecteren met gedreven netwerkers, mensen die jouw bedrijf graag willen ondersteunen en vooruit helpen.  Dat is wat een goede ondernemer doet!

Vul hieronder jouw gegevens in en dan zorgen wij dat je warm onthaald wordt!

Tot snel!

Inschrijven Netwerkevent

Inschrijven Netwerkevent