Vi-Sendi

Je bent hier: Home » Vi-Sendi

Online sinds: 9 juli 2017
Bedrijfstak: Metaalconstructies
Contact small global (blauwe achtergrond)

Wil jij ook zo'n site?

​Nieuwe website voor Vi-Sendi

Vi-Sendi maakt prachtige objecten uit metaal.  Van een strakke balustrade tot een state-of-the-art zonnewering.  Marc heeft gouden handen en een groot hart, net zoals zijn vrouw Lydia.  Het was weerom een ontzettend fijn project om aan te werken!  Het zijn mensen die met veel passie hun beroep uitoefenen en voor elke klant tot het uiterste gaan.

Dankzij het vakkundige logo en huisstijl van Annabel Graphics,  werd het bovendien een heel stijlvolle website.

Voor de home-pagina van Vi-Sendi hadden we een beeld nodig dat het allemaal omvatte: de precisie, de techniek, het exclusieve en de passie. Dat vonden we in deze prachtige foto. Marc werkt hier aan een schaal waar later fonteinen in geïnstalleerd zouden worden. Je kan ze nog steeds bewonderen op de Grote Markt in Lier.

Wanneer je elk project met passie en liefde voor het vak uitvoert, is het moeilijk om een selectie te maken uit alle metaalconstructies die Marc al mocht begeleiden en uitvoeren.  De portfolio lijkt uitgebreid, maar weerspiegelt maar een fractie van de projecten die Vi-Sendi uit inox, staal of aluminium vervaardigde.

{

“Als een zoekopdracht naar messing-werken wordt ingetypt, komen we er bovenaan uit. Dat heb je dus goed gedaan !

We krijgen nog steeds mooie commentaren op de website.

We weten dat je onze website op de beste mogelijke manier onderhoudt en ons ook adviseert zoals het hoort te zijn. En dat geeft ons een gerust gevoel !

We zijn nog steeds heel blij met de website en blij dat we die door jou hebben laten maken en onderhouden.”

- Lydia & Marc -
Contact small global (blauwe achtergrond)

Wil jij ook zo'n site?

Inschrijven netwerkevent

Yes! Je hebt gelijk, netwerken kan je bedrijf écht een boost geven! Connecteren met gedreven netwerkers, mensen die jouw bedrijf graag willen ondersteunen en vooruit helpen.  Dat is wat een goede ondernemer doet!

Vul hieronder jouw gegevens in en dan zorgen wij dat je warm onthaald wordt!

Tot snel!

Inschrijven Netwerkevent

Inschrijven Netwerkevent