Datum online: 9 juli 2017
Bedrijfstak: Metaalconstructies
Metaalconstructies Vi-Sendi Herentals

Nieuwe website voor Vi-Sendi

Vi-Sendi maakt prachtige objecten uit metaal.  Van een strakke balustrade tot een state-of-the-art zonnewering.  Marc heeft gouden handen en een groot hart, net zoals zijn vrouw Lydia.  Het was weerom een ontzettend fijn project om aan te werken!  Het zijn mensen die met veel passie hun beroep uitoefenen en voor elke klant tot het uiterste gaan.

Dankzij het vakkundige logo en huisstijl van Annabel Graphics,  werd het bovendien een heel stijlvolle website.

Voor de home-pagina van Vi-Sendi hadden we een beeld nodig dat het allemaal omvatte: de precisie, de techniek, het exclusieve en de passie. Dat vonden we in deze prachtige foto. Marc werkt hier aan een schaal waar later fonteinen in geïnstalleerd zouden worden. Je kan ze nog steeds bewonderen op de Grote Markt in Lier.

 

Wanneer je elk project met passie en liefde voor het vak uitvoert, is het moeilijk om een selectie te maken uit alle metaalconstructies die Marc al mocht begeleiden en uitvoeren.  De portfolio lijkt uitgebreid, maar weerspiegelt maar een fractie van de projecten die Vi-Sendi uit inox, staal of aluminium vervaardigde.

Lydia & Marc

Als een zoekopdracht naar messing-werken wordt ingetypt, komen we er bovenaan uit. Dat heb je dus goed gedaan !

We krijgen nog steeds mooie commentaren op de website.

We weten dat je onze website op de beste mogelijke manier onderhoudt en ons ook adviseert zoals het hoort te zijn. En dat geeft ons een gerust gevoel !

We zijn nog steeds heel blij met de website en blij dat we die door jou hebben laten maken en onderhouden.

8/06/2020

Deze creatie kwam tot stand dankzij de succesvolle samenwerking met

Annabel Grahpics

Wil jij ook een website die bij jouw bedrijf past?

Tijdens een eerste – vrijblijvend – gesprek, bekijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen.  We leggen het fundament voor jouw website. Een website die je écht klanten zal leveren!

Of bekijk één van onze andere realisaties