Datum online: 5 februari 2021
Bedrijfstak: Opleidingen

Nieuwe website voor Vino Positivo

“Wijn brengt mensen tot interactie op een positieve en gemoedelijke manier.” En daar heeft Guy Monfort natuurlijk helemaal gelijk in. Daarom wil hij ook zoveel mogelijk mensen laten kennis maken met die grote wijnwereld.

Denk je dat zo’n wijnkelder veel te duur is en niets voor jou? Daar denkt Guy anders over! Met Vino Positivo gaat hij samen met jou aan de slag om de JUISTE wijnkelder aan te leggen. Eentje die past bij jouw smaak, de ruimte die je beschikbaar hebt én jouw budget.

Daar hoorde een goede website bij natuurlijk, met een huisstijl waar Guy de komende jaren mee verder kan.

Op basis van zijn logo creëerde Hilde Vinckx een kleurenpallet dat jong en oud aanspreekt. Dat weg stapt van het stoffige wijnavontuur en dat je doet verlangen naar een fris glaasje wit, op een terrasje, in het zonnetje.

Guy Monfort

Al je ideeën samenbrengen in een krachtige, visueel sterke website. Daarvoor heb je een professional nodig die je gidst en doet reflecteren. An beheerst deze aanpak, brengt evenwicht, maakt een idee scherp, en … weg met de ballast. Een boeiende “journey” om het met mijn eigen woorden te zeggen.Ik ben supertrots op het resultaat, mijn identiteit zit er helemaal in. Veel dank.

Deze creatie kwam tot stand dankzij de succesvolle samenwerking met

Wil jij ook een website die bij jou past?

Tijdens een eerste – vrijblijvend – gesprek, bekijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen. We leggen het fundament voor jouw website. Een website die je écht klanten zal leveren!

Of bekijk één van onze andere realisaties