Basis website

Je bent hier: Home » Nieuwe website » Basis website

De starterswebsite voor jouw bedrijf

We bouwen niet zomaar een website, nee, we bouwen jóuw website. We gaan dan ook een langdurige samenwerking met je aan. We zijn jouw klankbord, ook als je website al online staat!

 

 • Tijdens het kennismakingsgesprek leren we je graag goed kennen. Zo kunnen we nog beter meedenken over jouw site, je adviseren en onze ervaring met je delen.
 • Jouw website verzorgen we technisch tot in de puntjes.
 • Onze graficus geeft jouw website een aantrekkelijk en modern uiterlijk. Het is ten slotte jouw visitekaartje en vaak de eerste kennismaking van jouw klanten en prospecten met jou, je bedrijf of activiteit.
 • Ook ná de oplevering volgen we je website op. We blijven jouw klankbord.

Jouw nieuwe website met 6 pagina’s

  Elke tab in de navigatie (het menu) is een puzzelstukje van jouw bedrijf. De basiswebsite heeft er 6.

  3 pagina’s zijn altijd aanwezig op elke site:

  • De homepagina verwelkomt jouw bezoekers en geeft je klanten goesting om meer over je producten, diensten en je bedrijf te ontdekken
  • De over-pagina schept vertrouwen – je klanten weten graag wie jij bent
  • De contactpagina vertelt je bezoekers waar en hoe ze jou kunnen bereiken. We maken een tegen spam beveiligd contactformulier en voegen een Google-maps-plannetje toe

  Dan blijven er nog 3 pagina’s over die we samen met jou invullen, volledig afgestemd op jouw activiteit en behoeften. Alles is mogelijk, vaak voorkomende pagina’s zijn diensten, producten, prijslijsten, nieuwsberichten, vacatures, FAQ …

  Organiseer je events? Wil je weer meertalige website? Heb je een blog nodig? Ook dat kan allemaal! Tijdens het kennismakingsgesprek leg je al jouw wensen op tafel. Vraag je kennismakingsgesprek aan

   Small meer info

   Graag meer info?

   “An is een droom om mee te werken: buitengewoon professioneel en correct. Ze is een vakvrouw die je als klant geduldig en rustig door de samenwerking loodst. Met kennis van zaken en altijd oplossingsgericht.
   Pet af voor haar output!”

   Roel Daenen

   “Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! Heb al heel veel positieve reacties gekregen.”

   Yorick Leusch

   “Een geweldige samenwerking met An voor het maken en updaten van mijn website. Tevens wordt ze omringd door super professionals voor o.a. het grafische gedeelte. Ze heeft een hart voor ondernemers, ze is een een meedenker, een believer… als jouw ogen twinkelen over je product dan twinkelt ze mee 🙂  En tegelijkertijd stevig voeten op de grond: haar juiste en concrete vraagstelling resulteert in een echte professionele site … Met een uitstekende service 🙂  Aanrader :-)”

   – Christine Wittoeck –

   Christine Wittoeck

   “An doet haar job met haar hart. Zij heeft altijd veel goede ideeën. Zij helpt graag als dat nodig is. Ik ben heel tevreden van haar werk. Een echte aanrader!!!”

   – Emilia –

   Emila

   Professioneel, vriendelijk, punctueel, zeer correct en klantgericht.
   Ik was heel tevreden over de samenwerking met An.
   Een echte aanrader voor wie een goede website wenst.”

   – Fédérique Claes –

   “Al je ideeën samenbrengen in een krachtige, visueel sterke website. Daarvoor heb je een professional nodig die je gidst en doet reflecteren. An beheerst deze aanpak, brengt evenwicht, maakt een idee scherp, en … weg met de ballast. Een boeiende “journey” om het met mijn eigen woorden te zeggen. Ik ben supertrots op het resultaat, mijn identiteit zit er helemaal in. Veel dank.”

   – Guy Monfort –

   “Eerst had ik een Goudengids pagina waar ik bijna geen klanten van kreeg maar wel veel voor moest betalen!! Nu ik een website door An Wens heb laten maken heb ik ondertussen al een werknemer moeten aannemen omdat ze me eindelijk vinden! De website is mooi, goed en duidelijk opgesteld zonder dat ik er me veel mee moest moeien.  Echt een vrouw die haar vak kent!”

   – Steven Weyers – EWLS –

   “Met An heb je wat in huis! Dat klinkt misschien gek, maar ze is zoveel méér dan enkel een webdesigner. Ze heeft een zeer sterk inlevingsvermogen, een zalig gevoel voor humor en is hartverwarmend gastvrij.

   Professioneel denkt ze met je mee, geeft verstaanbare uitleg die steunt op duidelijke argumenten, restricties of mogelijkheden. Ze weet echt waarmee ze bezig is en dat zie je in de resultaten.”

   – Hilde Vinckx – Vinckx Grafische Vormgeving –

   Hilde Vinckx

   “An is een aanrader om je website te maken. Ze leeft zich in, houdt rekening met wat je wil en werkt met je mee om er samen iets moois van te maken. En je kan zelf ook iets veranderen door het jaar!”

   – Ilse Doumen – Zenshin –

   Ilse Doumen

   De reacties van anderen liegen er niet om, dus dat is heel fijn voort te blijven gaan!
   Uiteraard kon dit niet zonder An haar enorme bijdrage waar ik al heel tevreden naar terugkijk. Alles is heel vlot verlopen en dat is natuurlijk heel fijn. Ik geef haar naam dan ook graag door aan mensen die er ook aan denken om een website te bouwen!”

   – Mieke Pelckmans – Vremde Gewoontes –

   “We weten dat je onze website op de beste mogelijke manier onderhoudt en ons ook adviseert zoals het hoort te zijn. En dat geeft ons een gerust gevoel !

   We zijn nog steeds heel blij met de website en blij dat we die door jou hebben laten maken en onderhouden.”

   - Lydia & Marc -

   “Wat me aansprak in haar manier van werken, is dat ze stap voor stap duidelijk maakt hoe we te werk gaan. Geen ingewikkelde IT -termen, maar klare en verstaanbare taal tegen een afgesproken en correcte prijs.

   Ik kan altijd op haar terugvallen indien nodig.”

   - Kristel Van Doorslaer -

   “Met An Wens weet je dat je website, kwalitatief en zichtbaar in goede handen is! Geen vraag is teveel, ze legt alles heel transparant en duidelijk uit.

   Echt een kei in haar vak! Bedankt An voor de zeer aangename samenwerking en mijn fantastische website! De website past echt volledig bij mij en mijn wensen! 👌👌🔝🤩 “

   - Kelly Janssens -

   “Langs deze weg wil ik jullie nogmaals uitdrukkelijk bedanken voor de fijne en de uiterst correcte samenwerking.
   De website werd ruim verspreid en we krijgen ongelooflijk veel positieve reacties en feedback, hetgeen we natuurlijk alleen maar kunnen toejuichen.
   Alvast een welgemeende merci en misschien tot later eens!”

   - Regine Steevens -

   “An is een webdesigner die echt luistert. Samen met mij onderzocht ze wat mijn werkelijke behoeften waren en stelde ze me een duidelijke oplossing voor met mogelijke uitbreidingen. Helemaal op maat gemaakt voor een uitstekende prijs.
   Tevens staat ze echt klaar met raad en daad omtrent het online gebeuren.
   An doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Dat maakt haar een hele fijne zakelijke partner.”

   - Katrin Derboven -

   “An gaf vertrouwen . Dit bleek achteraf meer dan terecht: Zij heeft met de summiere informatie die ik haar gaf (ik wist vooral wat ik niet wou) de website gebouwd die ik onbewust voor ogen had. Heel snel, en gemakkelijk in communicatie. Ze snapte het gewoon.

   An, ik heb het al vaak gezegd, maar toch nog één keertje: Bedankt voor de topservice van A tot Z!”

   - Frederic Van Bael -

   “Als ondernemer ben je meestal niet héél veel met die website bezig, dus vergeet je al snel wat An je had aangeleerd over de werking ervan.
   No prob, want An geeft je een handleiding mee die zo duidelijk is dat zelfs volledig technische nitwits als ik er wijs uit geraken, ook al is het weken geleden dat we nog iets op die website gedaan hebben.
   En anders is er nog de hulpljin van An zelf natuurlijk. Maar die heb ik dus nog niet nodig gehad.
   An, ik heb het al vaak gezegd, maar toch nog één keertje: Bedankt voor de topservice van A tot Z!”

   - Frederic Van Bael -

   “Fantastische service.
   An verstond onmiddellijk waar ik naartoe wou met mijn website en heeft de ideeën die in mijn hoofd zaten perfect vertaald naar een mooie, gebruiksvriendelijke website.
   Ook de communicatie en na-service verloopt steeds perfect.
   Absolute aanrader!”

   - Frederic Van Bael -

   “Je hebt FANTASTISCH werk verricht! Ik ben echt blij met het resultaat.
   Hij is geweldig!
   Topteam!”

   - Hanne Jacobs -

   “Dank je wel dat je alles zo snel verwerkt hebt, An. Het was toch een hele boterham.
   Ik vind het een heel mooie en overzichtelijke website. Jij en Annabel zijn een superteam!
   Heel veel dank aan jullie  🌈💝.”

   - Pascal Van Moere -

   “Enkele jaren geleden heb ik mijn website door An Wens laten maken. Ik ben daar super tevreden over.  Zelfs haar service is super. Ik had een probleempje met mail ontvangen, maar dat heeft zij perfect opgelost, zelfs tijdens haar vakantie. Wat een top onderneemster.”

   - Benny Neeckx -

   Gebruiksvriendelijke website met oog voor conversie

   Met je nieuwe website wil je je bestaande klanten bedienen én nieuwe klanten aantrekken. Dat willen wij ook. En daarvoor hebben we heel wat in petto.

   • Call to actions
   • Design op maat
   • Social Media
   • SEO – Vindbaarheid in zoekmachines
   • Responsive – Mobielvriendelijk
   • Beschermd tegen hackers
   • WordPress
   • SSL/HTTPS
   • Google Analytics

   Ben je er klaar voor? Neem snel contact op, dan vliegen we er samen in.

   Small meer info

   Graag meer info?

   Gemakkelijk zelf je website aanpassen

   Het cms van WordPress is eenvoudig in gebruik. Daardoor voeg je gemakkelijk zelf nieuwe content toe aan je website.

   • Stap voor stap leggen we je uit hoe je zelf je website aanpast
   • We geven je tips en ideeën voor aantrekkelijke inhoud
   • Weet je het even niet meer? Dan drinken we samen een kop koffie (of thee, als je dat liever hebt) en zetten we je terug op de rails
   • Geen tijd of zin om het allemaal zelf te doen? We nemen het je graag uit handen.

   Onze service loopt door, ook als jouw website klaar is

   Jouw website is gebouwd, gevuld met content en klaar om online te gaan. Je website is af. Dat betekent niet dat ook het werk klaar is. Integendeel. Want we willen dat jouw website écht werkt. Niet alleen vandaag, maar ook alle komende jaren. Daarom loopt onze service door en kan je altijd op ons rekenen.

   We ontzorgen je volledig van alle technische verrichtingen (updates en onderhoud). En we geven je advies over hoe je je website commercieel inzet.

   Jouw voordelen

   • Je website is altijd in topconditie – we houden de software up-to-date
   • Je krijgt tips voor jouw teksten, foto’s, blog, shop …
   • We zorgen voor continue SEO-optimalisatie
   • Jaarlijks ontvang je een gepersonaliseerd rapport over de prestaties van je website die we ook samen bespreken
   • Heb je vragen over je website? Dan staan wij gratis voor jou klaar!

   Met onze expertise en jouw kennis van je bedrijf vormen we samen een ijzersterke tandem.

   Small meer info

   Graag meer info?

   Hoeveel kost een nieuwe basiswebsite?

   Voor een basiswebsite betaal je eenmalig 4.750 euro.
   Daarna geniet je dankzij ons onderhoudspakket zonder zorgen van je website.

   Graag een basiswebsite? Maak dan nu een afspraak!

   Je ontvangt altijd een offerte op maat. Want misschien kom jij wel niet toe met die 6 pagina’s? Of wil je een blog, meertalige website of portfolio? Je krijgt een transparante offerte, zonder verrassingen achteraf. Vraag hier jouw afspraak

   Inschrijven netwerkevent

   Yes! Je hebt gelijk, netwerken kan je bedrijf écht een boost geven! Connecteren met gedreven netwerkers, mensen die jouw bedrijf graag willen ondersteunen en vooruit helpen.  Dat is wat een goede ondernemer doet!

   Vul hieronder jouw gegevens in en dan zorgen wij dat je warm onthaald wordt!

   Tot snel!

   Inschrijven Netwerkevent

   Inschrijven Netwerkevent