Professionele website

Je bent hier: Home » Nieuwe website » Professionele website

Voor ondernemers die iets te vertellen hebben

Een blog of nieuwspagina is een grote meerwaarde voor je website. Het is de ideale manier om jouw expertise te delen met je bezoekers. Zo verhoog je je geloofwaardigheid en het vertrouwen van je doelgroep. Bovendien helpt die content je om beter te scoren in de zoekmachines zoals Google. Die zijn namelijk dol op uitgebreide inhoud waarmee je tegemoetkomt aan de noden van je bezoekers.

Weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Geen nood, wij helpen je graag.

 • Tijdens het kennismakingsgesprek leren we je graag goed kennen. Zo kunnen we meedenken over jouw site, je adviseren en onze ervaring met je delen.
 • Jouw website verzorgen we technisch tot in de puntjes.
 • Onze graficus geeft jouw website een aantrekkelijk en modern uiterlijk. Het is tenslotte je visitekaartje en vaak de eerste kennismaking van jouw klanten en prospecten met jou, je bedrijf of activiteit.
 • Ook ná de oplevering volgen we je website op. We blijven jouw klankbord.

Jouw nieuwe website met 8 pagina’s en een blog

Elke tab in de navigatie (het menu) is een puzzelstukje van jouw bedrijf. De professionele website heeft er 8.

3 pagina’s zijn altijd aanwezig op elke site:

 • De home-pagina verwelkomt jouw bezoekers en geeft je klanten goesting om meer te ontdekken over je producten, diensten en je bedrijf
 • De over-pagina schept vertrouwen – je klanten weten graag wie jij bent
 • De contact-pagina vertelt je bezoekers waar en hoe ze jou kunnen bereiken. We maken een tegen spam beveiligd contactformulier en voegen een Google-maps-plannetje toe

Dan blijven er nog 5 pagina’s over die we samen met jou invullen, volledig afgestemd op jouw activiteit en behoeften. Alles is mogelijk, vaak voorkomende pagina’s zijn diensten, producten, prijslijsten, nieuwsberichten, vacatures, FAQ …

Samen zetten we ook jouw nieuws- of blogpagina op. We helpen je met onderwerpen en om het geheel overzichtelijk weer te geven voor je bezoekers.

  Jouw eigen copywriter

  Na een persoonlijke meeting schrijft onze copywriter de teksten voor jouw website. Ze zorgt ervoor dat die teksten klinken alsof je ze zelf hebt geschreven en dat ze jouw bezoekers geven wat ze zoeken. Natuurlijk houdt ze rekening met je zoekwoorden en SEO.

   Professionele fotoshoot

   Onze fotograaf reserveert 2 uur voor jou zodat we jouw website kunnen vullen met authentieke foto’s. Je krijgt 15 professioneel afgewerkte foto’s die je ook kunt gebruiken voor je sociale media.

    Jouw eigen icoontjes

    Onze graficus creëert voor jou een prachtig design dat bij jou en je activiteit of bedrijf past. Daarnaast maakt ze 5 gepersonaliseerde icoontjes om op je website te gebruiken.

     “An is een droom om mee te werken: buitengewoon professioneel en correct. Ze is een vakvrouw die je als klant geduldig en rustig door de samenwerking loodst. Met kennis van zaken en altijd oplossingsgericht.
     Pet af voor haar output!”

     Roel Daenen

     “Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! Heb al heel veel positieve reacties gekregen.”

     Yorick Leusch

     “Een geweldige samenwerking met An voor het maken en updaten van mijn website. Tevens wordt ze omringd door super professionals voor o.a. het grafische gedeelte. Ze heeft een hart voor ondernemers, ze is een een meedenker, een believer… als jouw ogen twinkelen over je product dan twinkelt ze mee 🙂  En tegelijkertijd stevig voeten op de grond: haar juiste en concrete vraagstelling resulteert in een echte professionele site … Met een uitstekende service 🙂  Aanrader :-)”

     – Christine Wittoeck –

     Christine Wittoeck

     “An doet haar job met haar hart. Zij heeft altijd veel goede ideeën. Zij helpt graag als dat nodig is. Ik ben heel tevreden van haar werk. Een echte aanrader!!!”

     – Emilia –

     Emila

     Professioneel, vriendelijk, punctueel, zeer correct en klantgericht.
     Ik was heel tevreden over de samenwerking met An.
     Een echte aanrader voor wie een goede website wenst.”

     – Fédérique Claes –

     “Al je ideeën samenbrengen in een krachtige, visueel sterke website. Daarvoor heb je een professional nodig die je gidst en doet reflecteren. An beheerst deze aanpak, brengt evenwicht, maakt een idee scherp, en … weg met de ballast. Een boeiende “journey” om het met mijn eigen woorden te zeggen. Ik ben supertrots op het resultaat, mijn identiteit zit er helemaal in. Veel dank.”

     – Guy Monfort –

     “Eerst had ik een Goudengids pagina waar ik bijna geen klanten van kreeg maar wel veel voor moest betalen!! Nu ik een website door An Wens heb laten maken heb ik ondertussen al een werknemer moeten aannemen omdat ze me eindelijk vinden! De website is mooi, goed en duidelijk opgesteld zonder dat ik er me veel mee moest moeien.  Echt een vrouw die haar vak kent!”

     – Steven Weyers – EWLS –

     “Met An heb je wat in huis! Dat klinkt misschien gek, maar ze is zoveel méér dan enkel een webdesigner. Ze heeft een zeer sterk inlevingsvermogen, een zalig gevoel voor humor en is hartverwarmend gastvrij.

     Professioneel denkt ze met je mee, geeft verstaanbare uitleg die steunt op duidelijke argumenten, restricties of mogelijkheden. Ze weet echt waarmee ze bezig is en dat zie je in de resultaten.”

     – Hilde Vinckx – Vinckx Grafische Vormgeving –

     Hilde Vinckx

     “An is een aanrader om je website te maken. Ze leeft zich in, houdt rekening met wat je wil en werkt met je mee om er samen iets moois van te maken. En je kan zelf ook iets veranderen door het jaar!”

     – Ilse Doumen – Zenshin –

     Ilse Doumen

     De reacties van anderen liegen er niet om, dus dat is heel fijn voort te blijven gaan!
     Uiteraard kon dit niet zonder An haar enorme bijdrage waar ik al heel tevreden naar terugkijk. Alles is heel vlot verlopen en dat is natuurlijk heel fijn. Ik geef haar naam dan ook graag door aan mensen die er ook aan denken om een website te bouwen!”

     – Mieke Pelckmans – Vremde Gewoontes –

     “We weten dat je onze website op de beste mogelijke manier onderhoudt en ons ook adviseert zoals het hoort te zijn. En dat geeft ons een gerust gevoel !

     We zijn nog steeds heel blij met de website en blij dat we die door jou hebben laten maken en onderhouden.”

     - Lydia & Marc -

     “Wat me aansprak in haar manier van werken, is dat ze stap voor stap duidelijk maakt hoe we te werk gaan. Geen ingewikkelde IT -termen, maar klare en verstaanbare taal tegen een afgesproken en correcte prijs.

     Ik kan altijd op haar terugvallen indien nodig.”

     - Kristel Van Doorslaer -

     “Met An Wens weet je dat je website, kwalitatief en zichtbaar in goede handen is! Geen vraag is teveel, ze legt alles heel transparant en duidelijk uit.

     Echt een kei in haar vak! Bedankt An voor de zeer aangename samenwerking en mijn fantastische website! De website past echt volledig bij mij en mijn wensen! 👌👌🔝🤩 “

     - Kelly Janssens -

     “Langs deze weg wil ik jullie nogmaals uitdrukkelijk bedanken voor de fijne en de uiterst correcte samenwerking.
     De website werd ruim verspreid en we krijgen ongelooflijk veel positieve reacties en feedback, hetgeen we natuurlijk alleen maar kunnen toejuichen.
     Alvast een welgemeende merci en misschien tot later eens!”

     - Regine Steevens -

     “An is een webdesigner die echt luistert. Samen met mij onderzocht ze wat mijn werkelijke behoeften waren en stelde ze me een duidelijke oplossing voor met mogelijke uitbreidingen. Helemaal op maat gemaakt voor een uitstekende prijs.
     Tevens staat ze echt klaar met raad en daad omtrent het online gebeuren.
     An doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Dat maakt haar een hele fijne zakelijke partner.”

     - Katrin Derboven -

     “An gaf vertrouwen . Dit bleek achteraf meer dan terecht: Zij heeft met de summiere informatie die ik haar gaf (ik wist vooral wat ik niet wou) de website gebouwd die ik onbewust voor ogen had. Heel snel, en gemakkelijk in communicatie. Ze snapte het gewoon.

     An, ik heb het al vaak gezegd, maar toch nog één keertje: Bedankt voor de topservice van A tot Z!”

     - Frederic Van Bael -

     “Als ondernemer ben je meestal niet héél veel met die website bezig, dus vergeet je al snel wat An je had aangeleerd over de werking ervan.
     No prob, want An geeft je een handleiding mee die zo duidelijk is dat zelfs volledig technische nitwits als ik er wijs uit geraken, ook al is het weken geleden dat we nog iets op die website gedaan hebben.
     En anders is er nog de hulpljin van An zelf natuurlijk. Maar die heb ik dus nog niet nodig gehad.
     An, ik heb het al vaak gezegd, maar toch nog één keertje: Bedankt voor de topservice van A tot Z!”

     - Frederic Van Bael -

     “Fantastische service.
     An verstond onmiddellijk waar ik naartoe wou met mijn website en heeft de ideeën die in mijn hoofd zaten perfect vertaald naar een mooie, gebruiksvriendelijke website.
     Ook de communicatie en na-service verloopt steeds perfect.
     Absolute aanrader!”

     - Frederic Van Bael -

     “Je hebt FANTASTISCH werk verricht! Ik ben echt blij met het resultaat.
     Hij is geweldig!
     Topteam!”

     - Hanne Jacobs -

     “Dank je wel dat je alles zo snel verwerkt hebt, An. Het was toch een hele boterham.
     Ik vind het een heel mooie en overzichtelijke website. Jij en Annabel zijn een superteam!
     Heel veel dank aan jullie  🌈💝.”

     - Pascal Van Moere -

     “Enkele jaren geleden heb ik mijn website door An Wens laten maken. Ik ben daar super tevreden over.  Zelfs haar service is super. Ik had een probleempje met mail ontvangen, maar dat heeft zij perfect opgelost, zelfs tijdens haar vakantie. Wat een top onderneemster.”

     - Benny Neeckx -

     Gebruiksvriendelijke website met oog voor conversie

     Met je nieuwe website wil je je bestaande klanten bedienen én nieuwe klanten aantrekken. Dat willen wij ook. En daarvoor hebben we heel wat in petto.

     • Call to actions
     • Design op maat
     • Social Media
     • SEO – Vindbaarheid in zoekmachines
     • Responsive – Mobielvriendelijk
     • Beschermd tegen hackers
     • WordPress
     • SSL/HTTPS
     • Google Analytics

     Ben je er klaar voor? Neem snel contact op, dan vliegen we er samen in.

     Small meer info

     Graag meer info?

     Gemakkelijk zelf je website aanpassen

     Het cms van WordPress is eenvoudig in gebruik. Daardoor voeg je gemakkelijk zelf nieuwe content toe aan je website.

     • Stap voor stap leggen we je uit hoe je zelf je website aanpast
     • We geven je tips en ideeën voor aantrekkelijke inhoud
     • Weet je het even niet meer? Dan drinken we samen een kop koffie (of thee, als je dat liever hebt) en zetten we je terug op de rails
     • Geen tijd of zin om het allemaal zelf te doen? We nemen het je graag uit handen.

     Onze service loopt door, ook als jouw website klaar is

     Jouw website is gebouwd, gevuld met content en klaar om online te gaan. Je website is af. Dat betekent niet dat ook het werk klaar is. Integendeel. Want we willen dat jouw website écht werkt. Niet alleen vandaag, maar ook alle komende jaren. Daarom loopt onze service door en kan je altijd op ons rekenen.

     We ontzorgen je volledig van alle technische verrichtingen (updates en onderhoud). En we geven je advies over hoe je je website commercieel inzet.

     Jouw voordelen

     • Je website is altijd in topconditie – we houden de software up-to-date
     • Je krijgt tips voor jouw teksten, foto’s, blog, shop …
     • We zorgen voor continue SEO-optimalisatie
     • Heb je vragen over je website? Dan staan wij gratis voor jou klaar!

     Met onze expertise en jouw kennis van je bedrijf vormen we samen een ijzersterke tandem.

     Small meer info

     Graag meer info?

     Hoeveel kost een nieuwe professionele website?

     Voor een professionele website betaal je eenmalig 7.950 euro (*).
     Daarna geniet je dankzij ons onderhoudspakket zonder zorgen van je website.

     Graag een professionele website? Maak dan nu een afspraak!

     (*) Je ontvangt altijd een offerte op maat. Want misschien kom jij wel niet toe met die 8 pagina’s? Of organiseer je events, wil je een meertalige website of een portfolio? Je krijgt van ons een transparante offerte, zonder verrassingen achteraf. Vraag hier jouw afspraak

     Inschrijven netwerkevent

     Yes! Je hebt gelijk, netwerken kan je bedrijf écht een boost geven! Connecteren met gedreven netwerkers, mensen die jouw bedrijf graag willen ondersteunen en vooruit helpen.  Dat is wat een goede ondernemer doet!

     Vul hieronder jouw gegevens in en dan zorgen wij dat je warm onthaald wordt!

     Tot snel!

     Inschrijven Netwerkevent

     Inschrijven Netwerkevent