Google Ads

Je bent hier: Home » Extra diensten » Google Ads

Adverteren op Google

Hoe komen klanten op je website terecht?  Uiteraard is de eerste stap altijd: zorg voor een goed SEO-beleid!  De tweede stap: zet in op social media: maak zelf reclame voor je website.  De derde stap: stuur je klanten geregeld een nieuwsbrief met link naar je website.

Maar wat met onbekende mensen? Hoe ga je die het beste bereiken?

Daarvoor kan je perfect Google Ads gaan inzetten: de advertenties van Google.

Wanneer mensen zoeken op woorden die betrekking hebben op jouw bedrijf, zal jouw website bovenaan getoond worden.

Hoeveel kost Google Ads?

Dat is geen gemakkelijke vraag.  Enerzijds moet je rekening houden met het aantal concurrenten dat je hebt, anderzijds is ook de regio waarbinnen je wil adverteren een belangrijke factor.

Je bepaalt zelf (grotendeels) het budget dat je wil uitgeven. Afhankelijk van het budget zal je meer of minder bezoekers naar je website trekken.

Hoe lang moet je Google Ads inzetten?

Wij raden aan om het toch minstens een half jaar de kans te geven. Dat zorgt ervoor dat je je advertenties ook kan gaan optimaliseren.  Want Google Ads is geen exacte wetenschap, je moet het zeker in het begin bijsturen!

Small meer info

Graag meer info?

Inschrijven netwerkevent

Yes! Je hebt gelijk, netwerken kan je bedrijf écht een boost geven! Connecteren met gedreven netwerkers, mensen die jouw bedrijf graag willen ondersteunen en vooruit helpen.  Dat is wat een goede ondernemer doet!

Vul hieronder jouw gegevens in en dan zorgen wij dat je warm onthaald wordt!

Tot snel!

Inschrijven Netwerkevent

Inschrijven Netwerkevent