Stripgids

Je bent hier: Home » Stripgids

Online sinds: 25 mei 2020
Bedrijfstak: Magazine
Contact small global (blauwe achtergrond)

Wil jij ook zo'n site?

Nieuwe website voor Stripgids

Twee keer per jaar kan je in de betere krantenwinkel een nieuwe editie van Stripgids kopen.  Het dikke magazine staat vol interessante artikels over strips en comics.

Hun website was sinds 2012 niet meer ge-updated en gebruikte dan ook een heel oude WordPress-versie. Het is moeilijk om zo’n oude versie zonder problemen te updaten naar de meest recente versie. Dus hadden we geen andere keuze dan opnieuw te beginnen.

En we namen van de gelegenheid gebruik om alles eens grondig opnieuw te evalueren! Een volledig nieuwe structuur, een frisse layout en een nieuwe start voor Stripgids!

Ga je er eentje kopen in de krantenwinkel of neem je meteen een abonnement?

Voor de layout van de website werkten we uiteraard samen met de Pjotr, de firma die ook het magazine mee vormgeeft.

{

“An is een droom om mee te werken: buitengewoon professioneel en correct. Ze is een vakvrouw die je als klant geduldig en rustig door de samenwerking loodst. Met kennis van zaken en altijd oplossingsgericht.
Pet af voor haar output!”

Roel Daenen
Contact small global (blauwe achtergrond)

Wil jij ook zo'n site?

Inschrijven netwerkevent

Yes! Je hebt gelijk, netwerken kan je bedrijf écht een boost geven! Connecteren met gedreven netwerkers, mensen die jouw bedrijf graag willen ondersteunen en vooruit helpen.  Dat is wat een goede ondernemer doet!

Vul hieronder jouw gegevens in en dan zorgen wij dat je warm onthaald wordt!

Tot snel!

Inschrijven Netwerkevent

Inschrijven Netwerkevent