Ik moet lang wachten op mijn webdesigner

22 jun 2024 | Bestaande website, webdesign

De verwachtingen die je van je webdesigner hebt, kunnen in de loop van de tijd veranderen.  Wanneer je net start, is het misschien niet erg dat je pas na een week antwoord krijgt van je webdesigner. Maar wanneer je bedrijf in volle groei is en je die website écht nodig hebt, wil je dat je webdesigner veel makkelijker te bereiken is!

De planning van een webdesigner

Soms verandert de privé-situatie van je webdesigner.  Zo hoorde ik onlangs twee ondernemers die hun website lieten maken door een webdesigner in bijberoep. Sinds het bouwen werd hij papa, begon hij aan verbouwingen aan zijn huis of maakte hij promotie op zijn hoofdberoep. Gevolg: de webdesigner heeft niet zoveel tijd meer voor zijn klanten.

Bij een ander verhaal bleek de webdesigner in zijn agenda geen ruimte te houden voor vragen of aanpassingen van klanten. Met andere woorden: hij wou alleen maar nieuwe sites bouwen, opleveren en er zich dan niets meer van aantrekken…

Het is een fenomeen wat ik wel vaker tegen kom. Een website maken kan je op zich nog redelijk goed in een planning gieten. Maar wat je als webdesigner niet onder controle hebt, zijn de vragen van je klanten. Soms zijn dat er veel, soms zijn dat er geen. Sommige klanten hoor je in jaren niet en komen dan met grootse aanpassingen. Probeer dat maar te combineren met een hoofdberoep, hobby’s, kinderen en andere verplichtingen.

Wij hebben van websites maken ons hoofdberoep gemaakt. Wij hebben tijd voor onze klanten.

Je blijft, want wat moet je anders doen?

Maar ja, die persoon heeft je website gebouwd, dus je kan er niet weg.  Of dat denk je.  Want je kan altijd weg bij je webdesigner!

Alleen is dat soms mét website en soms zonder.

Er zijn webdesigners die een eigen platform gebruiken om je website mee te bouwen. Of die hem nog helemaal op maat coderen. In deze situaties ben je inderdaad afhankelijk van je webdesigner. Dat wil zeggen: ga je weg bij je webdesigner, dan moet je een nieuwe website laten bouwen.

Maar wanneer je website met een populair systeem zoals WordPress gebouwd is, kan je perfect naar een andere webdesigner over stappen!

Niet alle webdesigners staan ervoor open om een website van een concullega over te nemen. Daar komt ook wel wat bij kijken. Maar wij vinden dat net wél een leuke uitdaging!  Waarom zouden we ondernemers in de kou laten staan wanneer we hen ook gewoon goed kunnen helpen?

Hoe we dat aanpakken lees je op onze website bij Beheer Bestaande Website. Of je plant gewoon een afspraak in, want alles begint met een goed gesprek!

 

22 jun 2024 | Bestaande website, webdesign

Small meer info

Graag meer info?

Een persoonlijke service

Ja, hoe wollig kan je klinken he? Maar wij kunnen dat concreet uitleggen! Dit is wat wij bedoelen wanneer we je een persoonlijke service...

Breng variatie in je tekst

Heb je veel te vertellen? Dan kan je website er al gauw als een saaie encyclopedie gaan uitzien.  Met de tips in dit bericht zorg je ervoor dat...

Begin vandaag aan jouw nieuwe website

Expert zijn in ons vak. Daar gaan wij voor. Als webdesigner, grafisch ontwerper, fotograaf of copywriter. Wij leggen onze lat hoog zodat jouw huisstijl en website tot in de puntjes verzorgd zijn.

Wil je ons leren kennen? Vraag dan een afspraak en wij maken graag tijd voor jou!

Inschrijven netwerkevent

Yes! Je hebt gelijk, netwerken kan je bedrijf écht een boost geven! Connecteren met gedreven netwerkers, mensen die jouw bedrijf graag willen ondersteunen en vooruit helpen.  Dat is wat een goede ondernemer doet!

Vul hieronder jouw gegevens in en dan zorgen wij dat je warm onthaald wordt!

Tot snel!

Inschrijven Netwerkevent

Inschrijven Netwerkevent