Hoe ga je snel naar je bedrijfspagina?

24 sep 2015 | Facebook

Wanneer je Facebook opent, zal je steeds op je tijdlijn terecht komen.  Maar je wil natuurlijk ook weten wat er op je professionele pagina gebeurt! Of je wil een bericht delen op je professionele pagina.  Vroeger typte ik bovenaan mijn eigen pagina in om er zo naartoe te gaan.  Maar dat kan eigenlijk veel efficiënter!

Methode 1: Traag maar zeker

Zoals ik daarnet al schreef, kan je bovenaan in de zoekbalk je eigen pagina ingeven om ze te zoeken (en uiteraard ook te vinden). Klik in de lijst met resultaten jouw pagina aan.

Je krijgt nu een overzicht van pagina’s, groepen, personen, berichten, ….  Zoek het type waar “pagina” bij staat. Als je daarop klikt, kom je op je eigen pagina uit.

Methode 2: Snelkoppelingen

Deze zit misschien voor sommige onder jullie verborgen. Geen paniek, ik leg sevens uit wat je eraan kan doen.

Wanneer je je pagina hebt aangemaakt, heb je de keuze gekregen om ze toe te voegen aan je snelkoppelingen.  Als je dat gedaan hebt, dan kan je heel eenvoudig naar je pagina gaan door in de linker balk bij je snelkoppelingen te kijken:

Wat als jouw pagina niet bij de snelkoppelingen staat?

Als je met je muis over de titel “Snelkoppelingen” gaat, krijg je een extra optie ” Bewerken”

Als je daarop klikt, krijg je een lijst met alle pagina’s die je volgt.  Zoek jouw pagina, klik op het pijltje rechts en kies voor “vastzetten aan bovenkant”

Methode 3: De samenvatting

Facebook toont op je persoonlijke profiel een samenvatting van je bedrijfspagina.  Kijk maar rechts bovenaan, onder de verhalen.

Door op de naam van je pagina te klikken, ga je ook eenvoudig naar je pagina.

Methode 4: De bedrijfsmanager

De laatste tijd probeert Facebook ons zoveel mogelijk te laten werken met de bedrijfsmanager. Die vind je ook bovenaan in de blauwe balk, onder het pijltje.

Op de home-pagina van de bedrijfsmanager krijg je een lijst te zien van alle pagina’s waar je eigenaar van bent. Klik op de naam van je pagina om die te openen. De layout zal anders zijn, omdat de pagina echt in de bedrijfsmanager geopend wordt. Maar de functies blijven hetzelfde.

En hoe ga je nu terug?

4 manieren om naar je Facebook Pagina te gaan. Maar hoe ga je nu terug naar je persoonlijke tijdslijn?

Gelukkig is daar maar één manier voor en die zit absoluut niet ver verstopt! Bovenaan ga je via de eerste knop (het huisje) naar de standaard tijdslijn (met berichtjes van al je vrienden en pagina’s die je volgt).

Zit je in de bedrijfsmanager? Dan heb je deze optie niet. In de bedrijfsmanager klik je helemaal rechts bovenaan op het pijltje en je kiest dan “Naar persoonlijk nieuwsoverzicht gaan”.

24 sep 2015 | Facebook

Small meer info

Graag meer info?

Breng variatie in je tekst

Heb je veel te vertellen? Dan kan je website er al gauw als een saaie encyclopedie gaan uitzien.  Met de tips in dit bericht zorg je ervoor dat...

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het bouwen van een netwerk van zoveel mogelijk linken naar jouw website. We geven je enkele tips!

Begin vandaag aan jouw nieuwe website

Expert zijn in ons vak. Daar gaan wij voor. Als webdesigner, grafisch ontwerper, fotograaf of copywriter. Wij leggen onze lat hoog zodat jouw huisstijl en website tot in de puntjes verzorgd zijn.

Wil je ons leren kennen? Vraag dan een afspraak en wij maken graag tijd voor jou!

Inschrijven netwerkevent

Yes! Je hebt gelijk, netwerken kan je bedrijf écht een boost geven! Connecteren met gedreven netwerkers, mensen die jouw bedrijf graag willen ondersteunen en vooruit helpen.  Dat is wat een goede ondernemer doet!

Vul hieronder jouw gegevens in en dan zorgen wij dat je warm onthaald wordt!

Tot snel!

Inschrijven Netwerkevent

Inschrijven Netwerkevent