Je website en je huisstijl

21 apr 2016 | webdesign

Heb jij een professioneel logo en huisstijl? En is je website daarop aangepast?  Of ben je nog aan het verder bouwen op een logo dat je ooit door een vriend liet maken. En een website die je zelf in elkaar getimmerd hebt?

Een professioneel, geloofwaardig bedrijft heeft een huisstijl die helemaal bij de zaak (en bij de ondernemer) past.  Eentje die symbool staat voor jouw manier van bedrijfsvoering.

Het juiste lettertype, de juiste kleuren, de juiste ‘look and feel’.

Dus als je nog werkt met een oud logo en een zelfgemaakte of oude website, lees dan zeker even verder…

Een bedrijf evolueert

Denk maar eens terug aan de tijd dat je je huidige logo liet maken. Wellicht is je bedrijf ondertussen geëvolueerd.  Je biedt misschien andere producten of diensten aan of misschien zit je nu met 101 plannen in je hoofd om je bedrijf van koers te doen veranderen?

Mogelijk voel je dan ook dat er wat schort aan je logo, huisstijl en website: ze passen niet meer bij het bedrijf dat je nu bent of wil zijn.

Toegevoegde waarde van een Grafisch Ontwerper

In 2015 werkte ik voor het eerst samen met een Grafisch Ontwerpster. Ik ging met Annabel Graphics in zee om mijn logo en huisstijl te ontwerpen.  De samenwerking verliep zo vlot dat we ondertussen al vele klanten samen mochten helpen.

Begin 2018 was het tijd om een extra kracht toe te voegen en zo ging ik ook een samenwerking aan met Hilde Vinckx van Vormgevinckx.  En ook met haar mocht ik ondertussen al vele klanten blij maken.

Een grafisch ontwerper maakt jouw logo echt op jouw maat. Hij kiest de juiste kleuren, de juiste vormen en lijnen en komt met het juiste lettertype aan draven.  Het is opmerkelijk hoe er plots een logo op tafel ligt waarin je jezelf volledig herkent.  Dat alles uitstraalt wat je voor ogen had.  Waarmee je je bedrijf écht op de kaart kan zetten.

Zoiets kan alleen een professioneel grafisch ontwerper.

Bij elke nieuwe website, is één van mijn grafisch ontwerpsters nauw betrokken.  Omdat de toegevoegde waarde gewoon niet te ontkennen valt!  Ik waak over de technische aspecten (responsive, SEO, gebruiksvriendelijk, ….) en de grafisch ontwerpster waakt over kleuren, composities, foto’s, …  Op die manier kunnen we net dat tikkeltje meer bereiken!

21 apr 2016 | webdesign

Small meer info

Graag meer info?

Breng variatie in je tekst

Heb je veel te vertellen? Dan kan je website er al gauw als een saaie encyclopedie gaan uitzien.  Met de tips in dit bericht zorg je ervoor dat...

Begin vandaag aan jouw nieuwe website

Expert zijn in ons vak. Daar gaan wij voor. Als webdesigner, grafisch ontwerper, fotograaf of copywriter. Wij leggen onze lat hoog zodat jouw huisstijl en website tot in de puntjes verzorgd zijn.

Wil je ons leren kennen? Vraag dan een afspraak en wij maken graag tijd voor jou!

Inschrijven netwerkevent

Yes! Je hebt gelijk, netwerken kan je bedrijf écht een boost geven! Connecteren met gedreven netwerkers, mensen die jouw bedrijf graag willen ondersteunen en vooruit helpen.  Dat is wat een goede ondernemer doet!

Vul hieronder jouw gegevens in en dan zorgen wij dat je warm onthaald wordt!

Tot snel!

Inschrijven Netwerkevent

Inschrijven Netwerkevent