Gratis tips
voor jouw website

Je bent hier: Home » Je website en je huisstijl

Je website en je huisstijl

Heb jij een professioneel logo en huisstijl? En is je website daarop aangepast?  Of ben je nog aan het verder bouwen op een logo dat je ooit door een vriend liet maken. En een website die je zelf in elkaar getimmerd hebt?

 

Een professioneel, geloofwaardig bedrijft heeft een huisstijl die helemaal bij de zaak (en bij de ondernemer) past.  Eentje die symbool staat voor jouw manier van bedrijfsvoering.

Het juiste lettertype, de juiste kleuren, de juiste ‘look and feel’.

Dus als je nog werkt met een oud logo en een zelfgemaakte of oude website, lees dan zeker even verder…

 

Een bedrijf evolueert

Denk maar eens terug aan de tijd dat je je huidige logo liet maken. Wellicht is je bedrijf ondertussen geëvolueerd.  Je biedt misschien andere producten of diensten aan of misschien zit je nu met 101 plannen in je hoofd om je bedrijf van koers te doen veranderen?

Mogelijk voel je dan ook dat er wat schort aan je logo, huisstijl en website: ze passen niet meer bij het bedrijf dat je nu bent of wil zijn.

 

Toegevoegde waarde van een Grafisch Ontwerper

In 2015 werkte ik voor het eerst samen met een Grafisch Ontwerpster. Ik ging met Annabel Graphics in zee om mijn logo en huisstijl te ontwerpen.  De samenwerking verliep zo vlot dat we ondertussen al vele klanten samen mochten helpen.

Begin 2018 was het tijd om een extra kracht toe te voegen en zo ging ik ook een samenwerking aan met Hilde Vinckx van Vormgevinckx.  En ook met haar mocht ik ondertussen al vele klanten blij maken.

Een grafisch ontwerper maakt jouw logo echt op jouw maat. Hij kiest de juiste kleuren, de juiste vormen en lijnen en komt met het juiste lettertype aan draven.  Het is opmerkelijk hoe er plots een logo op tafel ligt waarin je jezelf volledig herkent.  Dat alles uitstraalt wat je voor ogen had.  Waarmee je je bedrijf écht op de kaart kan zetten.

Zoiets kan alleen een professioneel grafisch ontwerper.

Bij elke nieuwe website, is één van mijn grafisch ontwerpsters nauw betrokken.  Omdat de toegevoegde waarde gewoon niet te ontkennen valt!  Ik waak over de technische aspecten (responsive, SEO, gebruiksvriendelijk, ….) en de grafisch ontwerpster waakt over kleuren, composities, foto’s, …  Op die manier kunnen we net dat tikkeltje meer bereiken!

TIPS ALS EERSTE ONTVANGEN

Vond je dit een interessante tip?

Mis dan geen enkele nieuwe tip! Schrijf je in en ontvang elke nieuwe tip meteen in je mailbox!

Je ontvangt maximum 1 x per maand een mail.

Meer informatie over ons privacy-beleid kan je hier terugvinden.

Hallo, ik ben An Wens en ik maak dagelijks professionele websites voor gedreven, gepassioneerde ondernemers.  Via deze blog beantwoord ik vragen die ik het vaakst tegen kom rond webdesign.  Wil je ook graag een professionele website? Neem dan zeker contact met me op!