Gratis afbeeldingen

25 mrt 2020 | Marketing

Niets zegt zoveel als een goede foto.

Maar hoe pak je dat aan? Bel je een fotograaf om de perfecte foto van een bos, een berg of een zonsondergang te laten nemen? Misschien maar beter niet… Gelukkig zijn er heel wat websites waar je gratis stockfoto’s kan kopen!  Ik zet de meest populaire even op een rijtje!

Pixabay

Je vindt er originele foto’s, maar ook bewerkte exemplaren. Sommige zeer geslaagd, maar van sommige ben ik zelf niet zo’n fan.

Je kan de foto’s in verschillende formaten downloaden!

https://pixabay.com/nl/

Pexels

Ben je op zoek naar een afbeelding die best wel iets artistieker mag zijn? Dan ben je bij Pexels aan het juiste adres!

In de collectie van Pexels zal je ook afbeeldingen van andere fotosites terug vinden. Zo zal je enkele foto’s van Pixabay herkennen!

Ook hier kan je de afbeeldingen in verschillende formaten downloaden.
https://www.pexels.com/nl-nl/

Unsplash

In tegenstelling tot de vorige twee, is Unsplash enkel Engelstalig. Dus zal je ook in het Engels moeten zoeken!

Bij de download kan je niet kiezen in welk formaat je de foto graag hebt, dus mogelijk ga je hem wel wat moeten verkleinen.

https://unsplash.com/

Rawpixel

Bij Rawpixel vind je naast foto’s ook vectorbestanden. Die kan je aanpassen door er je eigen tekst op te zetten. Je hebt dan wel een programma nodig waarmee je vectorbestanden kan aanpassen natuurlijk!

Bij Rawpixel kan je zowel gratis afbeeldingen downloaden, als betalend. Wanneer je met je muis over een afbeelding gaat en er verschijnt recht boven op de afbeelding “Free” dan gaat het over een gratis afbeelding.

https://www.rawpixel.com/

Stocksnap

Bij Stocksnap zitten we weer bij een heel uitgebreide collectie mooie foto’s!

In hun uitgebreide aanbod vind je vast de foto die kwa stijl helemaal overeen komt met wat jij wil uitstralen!

https://stocksnap.io/

Maar een persoonlijke foto?

Een goede website straalt persoonlijkheid uit. Jouw persoonlijkheid! En daar horen dan ook foto’s bij die de juiste stijl en sfeer uitstralen. Soms is het dan ook beter om er met een fotograaf op uit. Professionele foto’s voor je website? Wij raden jou graag onze fotografen aan!

25 mrt 2020 | Marketing

Small meer info

Graag meer info?

Een persoonlijke service

Ja, hoe wollig kan je klinken he? Maar wij kunnen dat concreet uitleggen! Dit is wat wij bedoelen wanneer we je een persoonlijke service...

Begin vandaag aan jouw nieuwe website

Expert zijn in ons vak. Daar gaan wij voor. Als webdesigner, grafisch ontwerper, fotograaf of copywriter. Wij leggen onze lat hoog zodat jouw huisstijl en website tot in de puntjes verzorgd zijn.

Wil je ons leren kennen? Vraag dan een afspraak en wij maken graag tijd voor jou!

Inschrijven netwerkevent

Yes! Je hebt gelijk, netwerken kan je bedrijf écht een boost geven! Connecteren met gedreven netwerkers, mensen die jouw bedrijf graag willen ondersteunen en vooruit helpen.  Dat is wat een goede ondernemer doet!

Vul hieronder jouw gegevens in en dan zorgen wij dat je warm onthaald wordt!

Tot snel!

Inschrijven Netwerkevent

Inschrijven Netwerkevent